Antena Căutare

Un scafandru a fentat moartea în Marea Nordului! Bărbatul care a supraviețuit 35 de minute fără oxigen la 91 de metri adâncime

Miracolul din adâncuri! Din cauza unei erori tehnice, un scafandru a rămas fără  oxigen timp de 35 de minute, la o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Doar o minune l-a putut salva! Din cauza unei erori tehnice, un scafandru a rămas fără oxigen timp de 35 de minute, la o adâncime de aproximativ 100 de metri: "Prima și singura indicație a fost să aud alarma care suna în computerul de scufundare, ceea ce era neobișnuit pentru că fusese testată"

Ca printr-o minune, eforturile supraomenești ale colegilor săi de a-l salva și corpul său care a rezistat timp de 35 de minute pe un rezervor cu oxigen de urgență pentru șase minute, l-au salvat pe Chris Lemons din vrejele morții. Scafandrul a avut îngerul său păzitor căci după această experiență care se putea termina 99% cu moartea sa, Chris a putut să-și reia activitatea de scufundări, s-a căsătorit cu logodnica sa și cel mai important, acesta nu a suferit traume fizice și psihice ca urmare a lipsei de oxigen.

Povestea începe așa: într-o noapte de septembrie a anului 2012, Chris Lemons și-a văzut moartea cu ochii.
În timp ce se afla pe o platformă subacvatică, el a realizat că mai are oxigen, doar pentru câteva minute de respirat. Când a realizat ce i se întâmplă, primul gând s-a îndreptat către logodnica sa, cu care urma să se căsătorească.

Pe măsura ce timpul trecea, Chris respira din ce în ce mai rău, până când și-a pierdut conștiința. În tot acest timp, colegii și-au dat seama că ceva rău se întâmplă, așa că au făcut tot ce le-a stat în cale pentru a-l scoate la suprafață pe Chris, însă tot acest proces a durat 25 de minute, timp în care aceștia nu îi dădeau multe șanse de viață. Spre surprinderea lor, scafandrul și-a revenit destul de repede și vorbea foarte coerent, semn că lipsa oxigenului nu i-a afectat starea de sănătate.

Scafandrul a supraviețuit reușit să folosească treptat resursele de oxigen pe care le mai avea. Povestea lui a fost transpusă în documentarul BBC – „Last Breath”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile anului 2019. Au aruncat cu mii de euro de parcă erau șervețele!... Tânăra și-a comandat paste printr-o aplicație, dar a trăit un coșmar! Ce a găsit înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x