Antena Căutare

Mihai Voropchievici face analiza numerologică a datei de naștere a României: Ne-am schimbat cifra de destin

Mihai Voropchievici a făcut în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, analiza numerologică a datei de naștere a României.

Mihai Voropchievici a făcut în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, analiza numerologică a datei de naștere a României.

„E luată în considerare de majoritate 1 decembrie 1918. S-a născut cu o cifră, a schimbat-o și a luat alta. Unirea s-a înfăptuit la 17 noiembrie 1918 și are destin 3, pe când 1 decembrie 1981 are destin 5. Ceva mici neconcordanțe. Dacă rămâneam cu prima eram de două ori mai norocoși. În momentul când a fost aleasă cineva a cunoscut acel lucru, trei înseamnă Tatăl, Fiul și Sf. Duh. Diferența a materializat și a făcut un destin 5. O țară libera, nesupusă, dar constrânsă de alte forțe exterioare. 5 e benefic, e la mijloc între 1 și 9. Noi am rămas și păstrat independeța ca țară, ca români. E și o cifră a înșelătoriilor, a micilor hoții, pe care le suportăm și din interior și din exterior. Suntem la răscruce de vânturi", a explicat numerologul Voropchievici.

Centenarul Marii Uniri. Povestea Tricolorului vechi de 100 de ani... Mihai Voropchievici și vremea în luna decembrie. Am putea avea zăpadă de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x