Antena Căutare

Mireasa a fost părăsită la altar, dar apoi a luat o decizie de zile mari! Ce a avut curaj să facă această tânără?

O tânără a fost părăsită chiar cu puțin timp înainte de nuntă, dar se pare că acest lucru i-a transformat viața pentru totdeauna.

Mireasa a fost părăsită la altar, dar apoi a luat o decizie de zile mari! Ce a avut curaj să facă această tânără? Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

O tânără a fost părăsită chiar cu puțin timp înainte de nuntă, dar se pare că acest lucru i-a transformat viața pentru totdeauna.

Avea o casă, o mașină și un logodnic pe care îl iubea. Cu trei luni înainte de marele eveniment, bărbatul a decis că nu mai dorește să facă pasul de a-și uni destinul cu cel al femeii.

Transformare ULUITOARE! O tânăra a demonstrat că machiajul te face alt OM! „WOW, ești SUPERBĂ!” (VIDEO)

Tânăra a fost devastată de decizia acestuia, dar totodată și un semn puternic că trebuie să își schimbe viața.

Tânăra a avut parte de adevărate aventuri

Și-a dat demisia și a plecat imediat într-o călătorie prin Asia. În această perioada, britanica a ținut un blog de călătorii, iar textele s-au transformat ulterior într-o carte extrem de bine vândută.

Acum, tânăra spune că decizia iubitului de a renunța la căsătătorie și de a renunța la relație i-a schimbat viața, căci doar așa a avut curajul să își urmeze inima și să pornească într-o aventură uimitoare.

A fost abandonată în spital, cu un bileţel agăţat de mânuţă: "mamă şi tată necunoscuţi!". O femeie a ajuns să ... Un timbru furat a apărut după 60 de ani! "Au pus avionul cu susu-n jos! De la 24 de cenți, acum valorează peste UN ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x