Antena Căutare

Motivul pentru care bărbat a ars un milion de dolari este revoltător! Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare

Un om de afaceri din Canada a ars un milion de dolari pentru a nu plăti pensia alimentară care trebuia să ajungă pe mâinile fostei soții. Instanța l-a condamnat la închisoare pentru faptele sale revoltătoare.

Motivul pentru care bărbat a ars un milion de dolari este revoltător! Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare
A ars un milion de dolari pentru a nu ajunge banii pe mâna fostei soții | https://pixabay.com/

Potrivit FoxNews, Bruce McConville (55 de ani), le-a spus judecătorilor de la Înalta Curte din Ottawa că a retras un milion de dolari canadieni, aproximativ 750.000 de dolari americani, apoi a ars banii. Bărbatul a făcut retragerile în 25 de operaţiuni, din şase conturi diferite. McConville a mai precizat că ars 743.000 de dolari canadieni pe 23 septembrie anul trecut şi 296.000 de dolari pe 15 decembrie.

McConvile a spus că are toate chitanțele retragerilor, astfel putând dovedi în justiție că a restras suma respectivă, dar că nu a mai ajuns la fosta soție este doar un detaliu.

Instanța a decis că bărbatul este bun de plată iar, dar de această dată cu adevărat. El o să plătească 2.000 de dolari fostei sale soţii pentru fiecare zi în care nu prezintă care este cu adevărat starea sa materială. Mai mult, a fos condamnat la 30 de zile de închisoare.

Citește și: Plouă cu bani în Milano? Mii de euro au plutit pe canalul Naviglio Pavese

O mamă a născut gemeni acasă, fără asistență medicală, în timp ce ceilalți opt copii ai ei se jucau pe lângă ea. Întreg ... Douglas, o familie bogată dar blestemată. Kirk Douglas încojurat de droguri și tragedii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x