Antena Căutare

N-o să-ţi vină să crezi ce face câinele ăsta! E atât de educat, încât toţi oamenii îl recompensează! E o vedetă în oraş! Un clip de NERATAT!

Locuitorii oraşului Seattle au parte de momente incredibile în fiecare zi, graţie unui câine extreme de inteligent, care nu conteneşte să-i uimească.

Locuitorii oraşului Seattle au parte de momente incredibile în fiecare zi, graţie unui câine extreme de inteligent, care nu conteneşte să-i uimească.

În fiecare zi, călătoreşte prin oraş cu mijlocul de transport în comun fără să fie însoţit de stăpânul său, însă este atât de educat, încât oamenii se opresc şi se pozează cu el.

"A fost urbanizat total. Merge cu transportul în comun, merge pe trotuar", a declarat Jeff, stăpânul său.

Această aventură a început în urmă cu mai mult timp, când Jeff şi Eclipse, patrupedul super inteligent, aşteptau autobuzul pentru a merge în parc. Atunci, căţelul era foarte nerăbdător să se joace, motiv pentru care atunci când stăpânul său se oprea să fumeze, el se urca singur în autobuz și ajungea înaintea lui Jeff.

FOTO: A făcut-o fără niciun pic de jenă! Ăsta este motivul pentru care un băiat n-are voie să stea lângă majorete... Un asteroid gigant se apropie rapid de Pământ! Uite ce se va întâmpla în noaptea de 26 spre 27 ianuarie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x