Căutare Live

Nostradamus din Balcani a văzut război în lume! Profețiile Babei Vanga, care au cutremurat lumea, vor începe să se adeverească

Previziunile înfricoșătoare pe care Baba Vanga le-a anticipat, precum atacurile din 11 septembrie 2001 sau tsunamiul devastator din 2014, au făcut din prezicătoarea de origine bulgară un fel de "Nostradamus din Balcani. 

Previziunile înfricoșătoare pe care Baba Vanga le-a anticipat, precum atacurile din 11 septembrie 2001 sau tsunamiul devastator din 2014, au făcut din prezicătoarea de origine bulgară un fel de "Nostradamus din Balcani.

Baba Vanga a mai făcut o predicție referitoare la zona politică a lumii, punctând supremația și dorința de putere a Rusiei și a lui Vladimir Putin. În contextul conflictelor cu Ucraina și a stării de război declanșată la granița cu România, previziunile Babei Vanga par să devină realitate.

"Toți se vor topi, precum gheața, doar una va rămâne neatinsă, gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați din calea ei și mai mult decât atât, el va deveni stăpânul lumii", spunea cea supranumită "Nostradamus din Balcani".

Printre previziunile din viitorul apropiat ale Babei Vanga se numără și schimbarea orbitei Pământului așteptată cu nerăbdare înainte de anul 2023, o nouă sursă de energie care va fi creată, eradicarea foametei între 2025 și 2028, topirea calotelor de gheață care va provoca creșterea nivelului oceanelor, musulmanii care vor conduce Europa și clonarea care va vindeca majoritatea bolilor.

Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârstă de 85 de ani.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri