Antena Căutare

Nostradamus din Balcani a văzut război în lume! Profețiile Babei Vanga, care au cutremurat lumea, vor începe să se adeverească

Previziunile înfricoșătoare pe care Baba Vanga le-a anticipat, precum atacurile din 11 septembrie 2001 sau tsunamiul devastator din 2014, au făcut din prezicătoarea de origine bulgară un fel de "Nostradamus din Balcani. 

Previziunile înfricoșătoare pe care Baba Vanga le-a anticipat, precum atacurile din 11 septembrie 2001 sau tsunamiul devastator din 2014, au făcut din prezicătoarea de origine bulgară un fel de "Nostradamus din Balcani.

Baba Vanga a mai făcut o predicție referitoare la zona politică a lumii, punctând supremația și dorința de putere a Rusiei și a lui Vladimir Putin. În contextul conflictelor cu Ucraina și a stării de război declanșată la granița cu România, previziunile Babei Vanga par să devină realitate.

"Toți se vor topi, precum gheața, doar una va rămâne neatinsă, gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați din calea ei și mai mult decât atât, el va deveni stăpânul lumii", spunea cea supranumită "Nostradamus din Balcani".

Printre previziunile din viitorul apropiat ale Babei Vanga se numără și schimbarea orbitei Pământului așteptată cu nerăbdare înainte de anul 2023, o nouă sursă de energie care va fi creată, eradicarea foametei între 2025 și 2028, topirea calotelor de gheață care va provoca creșterea nivelului oceanelor, musulmanii care vor conduce Europa și clonarea care va vindeca majoritatea bolilor.

Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârstă de 85 de ani.

Mihai Voropchievici și vremea în luna decembrie. Am putea avea zăpadă de Crăciun... O femeie a publicat fotografii cu fătul pe care l-a pierdut după un avort. "Este perfect, un miracol. Cum să faci a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x