Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Nu mai este necesară verificarea scutecului celui mic. Pampers lansează o aplicație pentru scutecul inteligent

Pampers a anunțat o linie de scutece inteligente, care vor urmări urina bebelușilor.  Anul trecut, rivalul Pampers, Huggies, a dezbătut un subiect asemănător în Coreea care a permis părinților să primească alerte text prin SMS atunci când copilul își face nevoile.

Pampers a anunțat o linie de scutece inteligente, care vor urmări urina și somnul bebelușilor. Anul trecut, rivalul Pampers, Huggies, a dezbătut un subiect asemănător în Coreea care a permis părinților să primească alerte text prin SMS atunci când copilul își face nevoile.

Linia Lumi de la Pampers are o listă de așteptare înainte ca produsul să fie scos pe piața în Statele Unite ale Americii, în această toamnă.

Pachetul conține un senzor de activitate care urmărește activitățile copilului, cum ar fi dacă pampersul este plin dar și somnul, scutece pentru o durată de zece zile și un monitor video cu lumină de noapte, care urmărește temperatura și umiditatea camerei.

Prețul pentru scutecele suplimentare nu a fost stabilit încă.

Părinții care folosesc linia de scutece Lumi, nu vor fi nevoiți să verifice scutecul bebelușului deoarece vor primi alerte text. Aplicația Pampers by Lumi afișează pe ecran cele trei stări ale scutecului: uscat, umed, foarte umed.

"Părinții nu au cerut o alarmă pipi sau caca, au vrut ceva mai mult decât ceasurile inteligente de astăzi" , a declarat un purtător de cuvânt al Pampers.

Informațiile despre contul din aplicație vor include datele copilului, sexul, numele, date nașterii, o fotografie cu copilul dar și o înregistrare video de 24 de ore.

"Doar cei care dețin contul Lumi de Pampers, cu acreditările valide, vor putea accesa datele copilului lor pe aplicația Lumi", a spus purtătorul de cuvânt.