Antena Căutare

O asistentă din prima linie în lupta cu COVID-19 a câștigat la loterie. Ce sumă impresionantă a primit și ce va face cu banii

Asistenta medicală Terri Watkins și-a luat un bilet la loterie dar nu a visat niciodată că după ce va răzui lozul va descoperi că are un noroc uimitor.

asistenta
O asistentă din prima linie în lupta cu COVID-19 a câștigat la loterie. Ce sumă impresionantă a primit și ce va face cu banii | profimedia

A fost vorba de un loz cumpărat de la loterie, dar acesta i-a adus asistentei un premiu neașteptat. Asistenta, care lupta în prima linie împotriva COVID-19, și-a încercat norocul, iar reușita a fost una neașteptată. Terri Watkins, o asistentă de la un spital din Carolina de Nord, a câștigat premiul de un milion de dolari după ce a jucat la loterie, potrivit abcnews.go.com

Terri Watkins a crezut la început că e o glumă

Chiar dacă era greu de crezut că ar putea fi atât de norocoasă, Terri încerca să se convingă că e adevărat, că premiul e al ei și că nu e o glumă proastă.

Pe 13 ianuarie, asistenta a primit un telefon prin care era informată că marele premiu este al ei. Terri a înmărmurit de uimire și minute bune nu i-a venit să creadă că a putut avea atâta noroc. Se pare că munca ei pentru cei aflați în nevoie în această perioadă nu a fost răsplătită doar prin salariul pe care aceasta îl câștigă, dar cineva acolo sus a considerat că merită o răsplată mult mai mare.

Citește și: Cum se câștiga la loterie: secretele dezvăluite de un matematician român care a câștigat de 14 ori

“Am crezut că e o păcăleală. Eram chiar supărată! Am crezut că nu e adevărat, nu avea cum să fie adevărat”, spunea râzând asistenta.

Terri Watkins, care lucrează într-un spital COVID din Durham, a avut șansa vieții ei, una dintre cele 513.000 de șanse pentru a câștiga marele premiu de 300.000.000 de dolari la extragerea de miercuri.

Potrivit declarațiilor celor de la loterie, Terri spunea: “Doar pentru că mi s-a dat ocazia să văd lucrurile pe care le-am văzut, sunt foarte recunoscătoare. M-am rugat să primesc ceva care să mă ajute în această situație. Chiar e un lucru minunat. Mă simt binecuvântată”.

Ce va face asistenta norocoasă cu banii câștigați

Reprezentanții loteriei din Carolina de Nord au declarat că vânzările la lozuri îi ajută să strângă peste 725 milioane de dolari anual, bani care sunt investiți în educația statului.

Atunci când a fost întrebată ce planuri are cu banii, Terri a venit cu multe idei.

Citește și: Cât noroc! Au câștigat 2 milioane de lire sterline la loto, iar fiul s-a vindecat de cancer! Totul într-o săptămână

“Vreau să o iau ușor și să mă organizez cu ceea ce voi face. Mi-ar plăcea mult să îmi iau o casă nouă, dar trebuie să mă mai gândesc puțin pentru a decide unde voi cumpăra casa”, spunea Terri.

Watkins avea de ales, fie să retragă câte 50.000 dolari anual, timp de 20 de ani, până strângea milionul de dolari, fie să retragă 600.000 de dolari, urmând ca 424.500 dolari să meargă la stat pentru impozite.

Terri a ridicat premiul cel mare tot miercuri, de la loteria din Raleigh. “Încă nu-mi vine să cred, sunt încă în stare de șoc”, spunea Terri, chiar și după ce ridicase marele premiu.

Zece lucruri pe care nu le știai despre Mihai Eminescu. Verișoara lui Caragiale i-a fost muză pentru „Pe lângă plopii fă... Povestea micuței dansatoare care cucerește marile scene cu doar un picior. Cât de schimbată e la 10 ani după ce a învins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x