Antena Căutare

Cum se câștiga la loterie: secretele dezvăluite de un matematician român care a câștigat de 14 ori

Ștefan Mandel e românul care a reușit să câștige milioane de dolari in cele 14 câștiguri la loterie. Matematicianul a dezvăluit recent secretele sale și cum a câștigat el o avere la loterie.

Deși există șanse de 4 ori mai mari că cineva să fie trăsnit de fulger decât să câștige la loterie, zeci de milioane de oameni își încearcă norocul la loto în fiecare an.

Ștefan Mandel, un matematician român, a reușit să câștige la loterie de 14 ori în viața sa.

Matematicianul Ștefan Mandel a câștigat la loterie de 14 ori

Primele două câștiguri ale lui Mandel au avut loc în România, când încerca să strângă bani pentru a-și reloca familia în perioada comunistă. Atunci, avea un salariu echivalent cu 88 de dolari pe lună.

A reușit să își mute familia din România în Israel, după care s-a mutat permanent în Australia, unde a mai câștigat la loterie de încă 12 ori.

El a folosit o schemă ce era legală în acea perioadă, însă noile legi din SUA și Australia previn această metodă astăzi, pentru că nu mai pot fi cumpărate bilete loto en gros și nici nu mai pot fi printate acasă, doi pasi esențiali în formula lui Mandel.

Cum a câștigat matematicianul Ștefan Mandel la loterie de 14 ori

Mandel a reușit să câștige la loterie de 14 ori pentru că a folosit o formulă foarte complexă, într-un sistem ce era legal în acea perioadă, scrie The Independent.

Formula prin care a câștigat Ștefan Mandel la loterie are 6 pași:

Calculează numărul total de combinații posibile (în cazul loteriei, presupune alegerea a 6 numere, de la 1 la 40, adică 3.838.380 combinații);

Alege o loterie unde premiul jackpot e de minim 3 ori mai mare decât numărul total de combinații;

Strânge investiția financiară (trebuie să fie de ajuns pentru cumpărarea fiecărei combinații, motiv pentru care Mandel a apelat la mii de investitori de-a lungul “carierei”);

Scoate la imprimantă a milioane de bilete, cu fiecare combinație (acest pas e ilegal acum în foarte multe țări, așa că nu va mai funcționă peste tot);

Înregistrează biletele completate la agențiile loto;

Revendică premiul și plătește investitorii care au finanțat întregul proces (în 1987, Mandel a rămas cu doar 97.000 de dolari după un câștig de 1.3 milioane de dolari pentru că a plătit cei 2400 de investitori care îl ajutaseră).

5 predicții faimoase ale lui Nostradamus. Care dintre ele s-ar fi întâmplat cu adevărat... Cel mai mare secret al piramidelor, dezvăluit. Cum ar fi fost construite monumentele antice acum mii de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x