Antena Căutare

O chelneriță a primit un mesaj pe o notă de plată și a început să plângă. Ce scria pe hârtie și ce a povestit despre acea zi

O chelneriță din SUA a povestit cum a primit un mesaj nepoliticos pe nota de plată, după ce clienții care au avut o consumație mare s-au arătat nemulțumiți de suma pe care au fost nevoiți să o achite.

colaj-chelnerita
O chelneriță din SUA a vorbit despre un moment neplăcut de la job-ul său | Shutterstock & TikTok

O chelneriță a povestit Pe TikTok despre momentul care a făcut-o să plângă la serviciu. Tânăra de 21 de ani este din SUA și lucrează la un restaurant. Un moment care a marcat-o la serviciu este acela când o fostă colegă de liceu a venit să ia masa alături de familia sa, potrivit DailyStar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a povestit chelnerița pe TikTok. Motivul pentru care o clientă a avut un comportament nepotrivit

Tânăra le-a povestit urmăritorilor săi de pe TikTok cum familia fostei sale colege de liceu a consumat multă mâncare și băutură, iar apoi membrii familiei i-au reproșat chelenriței că nu i-a avertizat asupra sumei pe care aveau să o plătească.

Citește și: O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie

„O fată cu care am fost în liceu a venit cu familia ei pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui său. Mama ei ne-a spus: “Adu-ne tequila, bem bine astăzi”. Le-am adus shot-urile, care costau 18 dolari. Au comandat 25 astfel de shot-uri. Au comandat și multă mâncare pentru că erau cinci adulți și un copil.

Tânăra chelneriță a mărturisit că după ce le-a adus nota de plată mama fostei colege a avut o reacție neașteptată, reproșându-i că nu i-a avertizat că vor plăti foarte mult pentru acea seară în oraș, iar din cauza faptului că nu i-a avertizat nu va primi bacșiș.

Citește și: Sophie Nugent și-a surprins în mod inedit mama, pe care nu a mai văzut-o mult timp din cauza COVID-19. S-a deghizat în chelneriță

„Când mama fostei colege de liceu a cerut nota de plată, a zis: “Dacă mi-ai fi spus că era așa de mare nota de plată, poate ai fi primit bacșiș”, a spus tânăra chelneriță.

Clienții au lăsat un mesaj urât pe nota de plată, iar chelnerița a început să plângă

Chelnerița pe nume Mia a spus că a fost revoltată de pretențiile femeii, pentru că ea nu era responsabilă de contorizarea fiecărei comenzi.

Citește și: O chelneriță a primit bacșișul în plic și nu l-a deschis până acasă! Când a văzut ce era a izbucnit în lacrimi!

În cele din urmă, femeia a plătit nota, fără să lase bacșiș. După ce s-a ridicat de la masă femeia a avut un comportament extrem de agresiv, răsturnând paharele și vărsând recipientul cu sos.

Pe nota de plată femeia a scris o înjurătură (F... you), iar chelnerița a început să plângă când a văzut cuvântul urât: „Nu mi-a lăsat bacșiș, de-asta am plâns”, a explicat tânăra Mia.

Femeia care le interzice oamenilor să se spele pe mâini îniante să îi atingă copilul. Cum explică gestul său... Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer, 9 noiembrie 2021. Tradiții, obiceiuri și rugăciune puternică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x