Antena Căutare

Tigrul, cel mai bun prieten! O familie din Brazilia traieste cu sapte animale periculoase IN CASA

O familie din Brazilia are sapte animale de companie. Nimic iesit din comun pana aici. Daca n-ar fi vorba despre… sapte tigri. Pe care NU ii tin in vreo gradina zoologica amenajata in curte. Ci in casa. Nu e de mirare ca jurnalistii din lumea intreaga au vrut sa-i filmeze si sa le afle povestea

Sunt unele dintre cele mai periculoase animale din lume. Si cu toate acestea, o familie nu arata deloc frica atunci cand vine vorba despre tigrii ei, tinuti pe post de animale de companie.

Animalele au ajuns in casa familiei braziliene, dupa ce, in urma cu opt ani, tatal salvase doi pui de la o gradina zoologica. Tigrii s-au inmultit si astfel numarul lor a ajuns la sapte. “Nu mi-a fost niciodata teama ca fiicele mele locuiesc in aceeasi casa cu aceste animale”, a explicat tatal Ary Borges.

Si fetele sunt de aceeasi parere. Una dintre ele inoata chiar cu tigrul in piscina, de cel putin trei ori pe saptamana. “Inca de la nasterea tigrilor, am avut grija de ei, i-am hranit”, a sustinut si fiica lui Ary Borges.

Nu toti locatarii casei sunt incantati de animalele de prada. Sotul uneia dintre fiicele lui Ary se teme. Spune ca tigrii ar putea deveni violenti si ca o tragedie este iminenta. Intre timp, autoritatile le-au interzis proprietarilor animalelor sa le lase sa se mai inmulteasca, din cauza faptului ca oamenii nu au o autorizatie in acest sens. Familia doreste acum sa construiasca un parc natural, in care animalele sa traiasca in libertate.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Se intampla in Tara Lalelelor: scolile au renuntat la carti si caiete. La moda sunt TABLETELE... VIDEO! Cum isi linisteste un tata fetita de 4 ani. Atentie: continut induiosator!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x