Antena Căutare

O femeie a cheltuit jumătate de milion de dolari pe alcool. Cum arată azi Nicola Farrell

O femeie în vârstă de 37 de ani din Marea Britanie a cheltuit aproximativ o jumătate de milion de dolari pe alcool. Nicola Farrell din Crystal Palace (Londra) a prins curaj să își spună povestea, iar detaliile sunt uluitoare.

nicola farrell pe vremea cand consuma alcool Galerie
Nicola Farell a cheltuit aproximativ jumătate de milion de dolari pe alcool | sursa foto: Profimedia

Totul a început în urmă cu ceva timp, atunci când femeia avea în jur de 16 ani. Adolescentă fiind, aceasta a început să iasă tot mai des cu gașca de prieteni și să consume alcool. Anii au trecut și, după vârsta de 20 de ani, dependența a început să devină din ce în ce mai puternică.

Cum arată azi femeia care a băut alcool în valoare de 450.000 de dolari

Nicola Farrell, azi o mamă în vârstă de 37 de ani, a ajuns să bea chiar și un litru de vodkă pe zi, deși avea un job de top și extrem de solicitant. Chiar dacă deținea funcția de asistent executiv la o companie din domeniul financiar.

„Eram beată încă din momentul în care ajungeam la muncă. Mi se părea bizar atunci când cineva alegea să nu bea. Totuși, nu am spus nimănui niciodată faptul că beam vodkă dimineața și vin la prânz, ca mai apoi să consum alte pahare de vodka. Era ca un ciclu ce se repeta, eram mereu amețită”, a dezvăluit britanica, extrem de sincer și dornică să își facă povestea cunoscută.

Citește și: Schimbările care apar în corp sunt uimitoare. Ce se întâmplă dacă renunți la alcool. Ce spun specialiștii

De asemenea, Nicola Farell a explicat faptul că, inițial, pasiunea sa pentru băutură a început din pură distracție. Ulterior, deși acest lucru n-o mai făcea fericită, viciul a devenit prea puternic pentru a putea fi evitat. În total, de-a lungul celor 13 ani în care a consumat zilnic alcool, femeia a ajuns să cheltuie 45.000 de dolari pe alcool.

Nicola Farrell, cu un pahar de alcool in mana

Nicola Farrell a cheltuit o avere pe băuturi alcoolice

„Am încetat să mai socializez cu oamenii, mai ales atunci când aceștia nu reușeau să bea în același ritm cu mine sau la fel de mult. Nu voiam să fiu judecată, așa că rupeam legăturile. Ajunsesem să îmi duc copiii mai degrabă la un bar decât la un loc de joacă. Când m-am despărțit de soțul meu în anul 2017, am vândut casa și am primit în jur de 165.000 de dolari fiecare. Nu mai am nimic din aceas sumă, am băut totul”, a mai mărturisit Nicola Farrell, potrivit celor de la au.lifestyle.yahoo.com.

Și totuși, în ciuda viciului său, mulți nu au crezut-o că este alcoolică, fiindcă nimic din fizicul său nu o trăda. Așa cum chiar ea a explicat, machiajul o ajuta să ascundă toate aceste probleme extrem de bine. Azi, Nicola Farelll a recunoscut faptul că regretă din plin că și-a ascuns problema, fiindcă astfel ar fi putut primi ajutor mult mai devreme de la familie și prieteni.

După ce a cerut ajutor specializat, britanica s-a recuperat și duce astăzi o viață liniștită, fără vicii. Povestea sa de viață servește drept model pentru tineri din întreaga lume.

Ochii unei pisici sunt atât de mari încât toți cred că e o ființă din altă lume. Cum arată felina... Cum ne influențează luna nașterii sănătatea și personalitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x