Căutare Live

O femeie a filmat pe ascuns bona copiilor și a descoperit ce voce are tânăra. Clipul video e viral

O femeie și-a lăsat copiii în grija bonei. La un moment dat, mama a filmat-o pe tânără în timp ce cântă și filmare a fost pusă pe TikTok, acolo unde a devenit virală în toată lumea.

O bonă a fost filmată pe ascuns de către mama copiilor și imaginile au devenit virale

sursa foto: Profimedia

Nicki are doi copii și, deși este o mama ocupată, aceasta reușește totuși să găsească timp ca să se filmeze în tot felul de ipostaze amuzante, menite să arate viața de părinte, cu bune și cu rele. În prezent, aceasta are mai bine de un milion de urmăritori și fiecare clip video postat pe contul său de TikTok devine instant viral. Totuși, cea mai urmărită filmare este cea în care a filmat pe ascuns bona copiilor, chiar în timp ce fata se juca alături de cei mici.

O femeie a filmat momentul în care bona copiilor cântă cu o voce uimitoare

Era o zi ca oricare alta atunci când, din camera celor doi copii ai săi, Nicki a auzit o voce neobișnuită. Fascinată de ceea ce aude, aceasta a mers să vadă despre ce este vorba și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că este vorba despre bona pe care a angajat-o.

Fără să știe că este auzită, adolescenta pe nume Delaney a început să fredoneze o melodie celebră din „Mica sirenă”, celebrul desen animat al celor de la Disney. Dornică să arate și altora ce voce uluitoare are tânăra, Nicki a urmărit atent bona și, atunci când aceasta avea atenția captată de jocurile cu cei mici, mama a filmat-o pe ascuns.

Filmarea a fost postată apoi pe pagina sa de TikTok și într-un timp extrem de scurt, imaginile au adunat mai bine de zece milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

@nickiunplugged

@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ ##disney ##singer ##mom ##babysitter ##thevoice

♬ original sound - Nicki Marie

„Suntem atât de fericiți că tu ești parte din lumea noastră”, a fost mesajul transmis de Nicki, făcând referire la bona talentată pe care o au, arată cei de la yahoo.com.

Delaney a descoperit încă de când era mica faptul că este extrem de pasionată de muzică și de cântat, dar timiditatea și neîncrederea în forțele proprii au făcut-o să prefere să cânte pe ascuns, fără ca altcineva s-o mai poată vedea.

Citește și: De ce elimină Disney desenele Peter Pan, Dumbo și Pisicile Aristocrate din grila pentru copiii sub 7 ani

„Haideți să-i arătăm niște iubire și apreciere, ca s-o convingem să ne cânte mai mult”, a fost mesajul mamei care a filmat bona pe ascuns și a făcut-o astfel celebră.

„Voi v-ați angajat propria prințesă Disney”, „Cea mai bună parte în toată această poveste e faptul că face totul din suflet”, „Doamne, am crezut că se aude din film, vocea ei e superbă”, iată doar o parte din reacțiile internauților, care au savurat din plin filmarea cu bona care cântă.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Clipul video cu Delaney a ajuns viral în toată lumea și a adunat mai bine de zece milioane de vizualizări.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Un bărbat a găsit o ușă secretă sub canapeaua din casă. Peste ce a dat Robert când a deschis-o...
Ultimele știri