Antena Căutare

O mamă a fost oprită de polițiști pe motiv că are pantalonii indecent de scurți. Cum a apărut femeia pe stradă

O tânără se afla în parcul de distracții împreună cu fica sa de 11 ani atunci când nișet polițiști au venit la ea ca să îi reproșeze faptul că pantalonii săi sunt mult prea scurți.

Bailey Breedlove, selfie pe instagram
Bailey Breedlove a trecut prin momente greu de imaginat, în timp ce se afla la un parc de distracții | instagram inkchick970

Bailey Breedlove a decis să profite de timpul liber și a mers împreună cu fiica sa în vârstă de 11 ani la un parc de distracții din Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

Părea că este o zi ca oricare alta atunci când niște polițiști au decis să intervină și ceea ce trebuia să fie o zi distractivă în familie s-a transformat într-o experiență deloc plăcută.

Polițiștii i-au reproșat unei mame că are pantalonii mult mai scurți

Americanca stătea liniștită și își supraveghea fata atunci când a observat că doi polițiști se apropie de fata ei și îi cer să nu mai coboare dealul din jur cu încățările sale cu roți, ce imită patinele cu rotile. Apoi, polițiștii s-au îndreptat către mamă și au luat-o de braț, spunându-i că pantalonii săi sunt prea scurți și mult prea indecenți pentru a putea apărea așa într-un parc de distracții. Mai mult decât atât, se pare că oamenii legii au insistat ca femeia să părăsească locul sau să își procure altă pereche de pantaloni.

Citește și: Pantalonii care au obligat-o să renunțe la lenjeria intimă. Cum a fost surprinsă Ana Baniciu

Extrem de supărată și enervată de această situație ieșită din comun, tânăra s-a ridicat și s-a îndreptat către locul unde se afla partenerul său, dar polițiștii au reacționat și mai urât și au acuzat-o de faptul că tocmai comite o ilegalitate, prin faptul că rămâne în locul respectiv, deși i s-a interzis acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bailey Breedlove a profitat de ocazie ca să filmeze tot incidentul și filmarea a postat-p pe contul său personal de TikTok. În imagini se poate vedea clar cum fiica sa, în vârstă de 11 ani, asistă la întreaga scenă și cu greu își mai poate stăpâni lacrimi.

Citește și: ”Băiatul în rochie” care a decis să poarte fuste la 26 de ani. De ce a renunțat la pantaloni

Clipul video a adunat mai bine de trei milioane de vizualizări și numeroase reacții din partea a mii de oameni din întreaga lume. Mulți dintre aceștia au fost de părere că nu era nimic în neregulă cu ținute femeii și că oamenii legii au făcut, de fapt, un abuz. Unii dintre urmăritori au menționat inclusiv faptul că, în regulamentul respectivului parc de distracții din Oklahoma (Statele Unite ale Americii), nu este menționat nimic cu privire la ținute indecente sau un cod vestimentar aparte, arată cei de la Mirror.co.uk.

Ulterior, femeia a depus o plângere împotriva celor de la parcul de distracții, cerând să îi fie returnați banii de pe bilete, din cauza experienței neplăcute.

O femeie a cumpărat o biserică veche și abandonată. Ce a găsit înăuntru, când s-a apucat de renovat... O femeia obișnuia să bea 15 cola pe zi. Cum arată azi Karina Dunford, după ce a renunțat la sucul preferat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x