Antena Căutare

O mireasă a cerut părerea internauților după ce a văzut ținuta viitoarei cumnate. Ce i-a lăsat un gust amar

Nunțile sunt evenimente stresante, iar când cuplul nu găsește compasiune și înțelegere la cei apropiați, totul se înrăutățește.

Galerie
Mireasa a rămas fără cuvinte când a văzut ținuta cumnatei sale | Shutterstock

Fiecare își dorește ca nunta să fie perfectă, fiind unul dintre cele mai importante evenimente. Multe detalii au legătură cu imaginea pe care proaspeții căsătoriți vor să o afișeze în fața cunoscuților și a familiei.

Tocmai de aceea, pregătirile sunt intense și meticuloase. De la șervețelele de pe masă, discursuri, locație și până la vestimentația potrivită.

O mireasă a cerut părerea internauților după ce a văzut ținuta viitoarei cumnate. Ce i-a lăsat un gust amar

Sunt câteva coduri vestimentare general-valabile, pe care doar persoanele considerate ignorante le încalcă sau cele răuvoitoare. Cele mai importante țin de culoarea pe care o poartă invitatele. Dacă roșu este o culoare puțin controversată, ridicând o serie de întrebări, nuanțele pale sau albul ies din discuție.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine este Andra Medintu, românca afaceristă care s-a căsătorit cu un milionar indian. Cum a arătat nunta lor de lux

Rochia albă este rezervată miresei. Este o regulă pe care doar aceasta o poate contrazice, în cazul în care își dorește un eveniment atipic.

Cu toate acestea sunt destule exemple când nuntașele au încălcat regula de aur, iar relațiile au luat o turnură neașteptată.

Conform unei surse, o tânără a povestit în mediul online pățania din ziua nunții sale. Aceasta menționează faptul că relația cu actuala cumnată a fost una bună până în momentul în care partenerul a cerut-o în căsătorie, iar pregătirile de nuntă au luat amploare.

Atunci a fost momentul în care a observat că dinamica din relația lor s-a schimbat. Tânăra precizează că actuala cumnată se eschiva când venea vorba de ținuta pentru eveniment.

„De fiecare dată când îi spuneam să-mi arate ce vrea să poarte la nuntă, mă ignora sau îmi spunea că o să văd atunci”, spune femeia.

Citește și: Ce rochie a putut să poarte o mireasă la propria nuntă. Tânăra a devenit senzația internetului: „Folia de staniol” | VIDEO

În ciuda acestui comportament, tânăra nu și-a făcut griji, iar în entuziasmul momentului chiar i-a arătat cumnatei sale rochia de mireasă aleasă. Acest gest s-a dovedit a fi unul extrem de greșit.

„Am ajuns la restaurant în ziua nunții și am văzut-o în rochia asta”, povetește ea.

Cumnata sa era prezentă într-o rochie lungă de culoarea șampaniei.

„Părea dintr-un material foarte ieftin pentru că nu purta lenjeria potrivită și îi dădea o notă de prost gust, mai ales că nu îi venea bine”, adaugă mireasa. „Cu toate acestea, m-a supărat rău din moment ce era asemănătoare cu rochia mea de mireasă. Singura diferență era că a mea era ivorie, nu de culoarea șampaniei!”

Cu toate acestea, mireasa s-a abținut de la orice comentariu cu privire la rochia cumnatei sale.

„Nu am spus nimic despre alegerea ei vestimentară, nici despre cum îi venea, în schimb le-am complimentat pe celelalte domnișoare”, mai precizează ea.

Deși mărturisește că nu își făcea griji că nu va mai fi încentrul atenției, mireasa a rămas totuși cu un gust amar, simțindu-se nerespectată.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă, atunci când a văzut că mama ei întârzie la nuntă. Ce decizie a luat, fără să țină cont de nimic

„Nu îmi făceam griji, bineînțeles că toți știau cine sunt mirii”, explică femeia. „Însă e nevoia de atenție chiar și în detrimentul unei prietene în ziua lor cea mare (întotdeauna am considerat-o o bună prietenă; mereu ne plănuiam ținutele împreună, ca orice grup de prietene). Și asta mă deranjează mai tare.

Am citit niște comentarii că e prostsc să destrami o prietenie din cauza unei rochii, dar e mult mai mult de atât.

Bineînțeles că de atunci am pus distanță între noi și nu am ținut legătura așa des”, mai relatează mireasa.

Internauții însă i-au dat dreptate, considerând că mireasa avea tot dreptul să se supere pe cumnata ei.

„Cu siguranță majoritatea oamenilor prezenți s-a gândit: <<Dumnezeule, de ce poartă rochia aia?>> Jocul meu preferat la nunți este: <<Vezi cine e îmbrăcat neadecvat>>”, a spus unul dintre internauți.

Citește și: Mici și cascadă din muștar, noua fiță la o nuntă din Tecuci. Imaginile au ajuns virale: „Tortul mirelui!”

„Cu siguranță își dădeau coate pe la spatele ei. Sper că ai avut parte de o zi minunată. Poți angaja pe cineva să o scoate din fotografii sau să-i coloreze rochia într-o culoare diferită”, i-a sugerat o persoană.

„Trist”, a spus cineva.

„Mi-ar plăcea să fiu angajată la nunți să torn vin roșu pe oamenii de genul acesta. De fapt, nici n-ar trebui să mă plătești. Eu ți-aș da bani”, propune o altă persoană.

În ciuda faptului că mireasa nu s-a lăsat prea mult afectată de gestul cumnatei sale, amintirea din ziua nunții va fi știrbită pentru totdeauna din această cauză, parțial de neînțeles, din moment ce relația lor era una de prietenie înainte de marele eveniment.

Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit v... Orașul din România în care primești amendă dacă nu ai pe ușă numărul apartamentului. La ce valoare se ridică sancțiunea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x