O tânără a chemat ambulanța fiindcă se simțea rău după serviciu. Sally Smith a primit o veste complet neașteptată de la medic

O tânără și-a terminat tura de seară la clubul unde lucra, dar nu a mai durat mult și i s-a făcut rău. A chemat ambulanța și a fost de urgență la spital, iar vestea dată de medic i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Sally Smith a primit o veste uluitoare de la medicul de pe ambulanță

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o tânără pe nume Sally Smith din Marea Britanie. Angajată a unui club de noapte, aceasta și-a terminat tura de seară și a decis să plece acasă și să doarmă, ca să se odihnească. La un moment dat, ea a simțit că i se face rău, acuzând dureri de burtă. Și-a sunat sora și aceasta a chemat de urgență ambulanța, care a dus-o pe tânără la spital. În ambulanță, paramedicul i-a făcut un control rapid, dar vestea dată a lăsat-o mască pe Sally Smith.

„Ei bine, e clar ce se întâmplă. Putem să-i vedem capul, în mod clar o să naști”, a zis doctorul.

O tânără a devenit mamă, fără să știe că este însărcinată

Britanica a devenit practic mamă fără însă să știe că era însărcinată. Durerile de burtă pe care a început să le aibă după ce s-a întors din tura de seară de la serviciu erau, de fapt, contracțiile de dinaintea nașterii. Apoi, apa i s-a rupt și nu a mai durat mult până ce să vină pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Gabriel.

Citește și: O fată de 11 ani a născut și ar fi devenit astfel cea mai tânără mamă din Marea Britanie. Familia ei nu știa că este însărcinată

Ulterior, tânăra a explicat faptul că experiența nașterii a fost una cu totul și cu totul ieșită din comun, fiindcă nu se aștepta la o asemenea situație. Aparent, deși folosea pastile contraceptive, aceasta a rămas însărcinată fără să știe. Mai mult decât atât, britanica nu s-a îngrășat, ci a continuat să poarte aceeași măsură la pantaloni, până în ultima zi de sarcină. Fără să aibă burtă și având chiar cicluri lunare, Sally nu a bănuit în vreun moment că poartă în pântece un copil.

Pe toată perioada sarcinii, aceasta a continuat să consume băuturi alcoolice, să petreacă și să lucreze în ture de noapte.

„Nu am simțit nimic ieșit din comun, totul părea să aibă o explicație”, a dezvăluit tânăra potrivit celor de la TheSun.co.uk.

Într-una dintre zile, Sally Smith și-a terminat tura de seară și a mers acasă pentru a se odihni, dar apoi au început să apară durerile de burtă și o ambulanță a venit s-o ducă la spital. Încă de când a văzut-o, medicul și-a dat seama ce urmează să se întâmple.

Chiar dacă întreaga situație a surprins-o din plin și a luat-o pe nepregătite, britanica a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Gabriel.

La 23 de ani, aceasta a învățat să fie mamă, chiar dacă inițial a avut ceva temeri și emoții. Astăzi, ea este extrem de mândră de fiul său și spune că nu regretă ce s-a întâmplat.

Ultimele știri