Antena Căutare

O tânără are alergie la soare și pielea i se transformă total când iese din casă. Ce pățește Susan Heaword

O tânără trece prin momente greu de imaginat, de fiecare data când iese din casă și stă câteva minute în soare.

Susan Heaword selfie in oglinda Galerie
Susan Heaword are o formă severă de alergie la soare | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Susan Heaword din Telford, Shropshire (Marea Britanie). Până la vârsta de 17 de ani, atunci când a născut pentru prima dată, aceasta era sănătoasă și nu avea vreo problemă medicală.

Totuși, lucrurile s-au schimbat radical și ceva complet neașteptat s-a întâmplat. La un moment dat, în timp ce se plimba cu bebelușul său pe afară, tânăra a început să simtă o durere inexplicabilă la nivelul pielii. Nu a durat mult și au început să apară tot felul de erupții.

Ce pățește o tânără alergică la soare, atunci când iese din casă

Acesta a fost momentul în care Susan Heaword a decis să meargă la medic, ca să vadă despre ce este vorba și ce se întâmplă cu ea. După numeroase analize și investigații, doctorul a ajuns la concluzia că britanica suferă de erupție polimorfă la lumină, o formă destul de severă de alergie la soare.

Au trecut 12 ani de la diagnostic și, de atunci viața femeii s-a desfășurat în funcție de condiția sa medicală. Susan Headword este casnică și, dacă trebuie să ducă la școală copiii sau să facă tot felul de treburi ce implică expunerea la soare, durerile devin insuportabile.

 Susan Heaword, tanara cu alergie la soare

Susan Heaword, tânăra cu alergie la soare

„Doar să întind rufele la uscat îmi poate provoca o durere mare. Dacă cineva se atinge de mine, durerea e mare și pot ajunge chiar să plâng. Uneori fac chiar și șapte dușuri reci pe zi, ca să mai atenuez durerea. Simt că efectiv pielea mea e străpunsă de milioane de ace fiebrinți, în același timp. Uneori, niște simple bubițe devin o erupție pe tot corpul. Îmi pare rău că nu mă pot bucura de ieșiri alături de copiii mei, nu pot nici măcar să mă apropii de ferestre, fiindcă razele soarelui vor atinge pielea și mă voi alege cu dureri mari”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: Ea e femeia alergică la apă! Ce pățește Niah Selway după ce face baie

Femeia susține faptul că nu se cunoaște în prezent un tratament care să vindece erupția polimorfă la lumină, motiv pentru care ea nu poate decât să recurgă la tot felul de metode pentru a evita durerea dată de alergia sa la soare.

Ca să poată ieși din casă, femeia poartă jachete chiar și în lunile toride de vară, pentru a-și proteja cât mai bine pielea. Totuși, tânăra încearcă zi de zi să ducă o viață normală și speră că într-o zi se va descoperi un tratament pentru această formă de alergie la soare.

Ea e femeia care mănâncă zilnic pudră de talc pentru bebeluși, de mai bine de 16 ani. Ce a dezvăluit Lisa Anderson... Victoria Gilbert, tânăra care își dorește să își micșoreze sânii, a rămas uimită de răspunsul unui medic. Ce i-ar fi spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x