Antena Căutare

O tânără și-a injectat botox în mandibulă, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte! Ce a pățit Montanna Morris

O tânără pe nume Montanna Morris în vârstă de 24 de ani din Florida a mers la medic ca să-i facă o injecție cu botox pentru problema pe care o avea la mandibulă, dar surpriza a fost mare atunci când aceasta s-a privit în oglindă.

Montanna Morris, poză de tip portret, in timp ce zambeste Galerie
Montanna Morris a vrut să își facă o injecție cu botox pentru afecțiunea pe care o avea, dar ceea ce a urmat i-a uluit pe mulți | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie din Statele Unite ale Americii. Femeia a observat de la un timp faptul că prezintă anumite probleme la nivelul mandibulei.

După numeroase investigații și analize medicale, doctorii au ajuns la concluzia că tânăra suferă de disfuncție temporomandibulară, o boală ce afectează mușchii masticatori, articulația mandibulei și nu numai.

Coșmarul trăit de o tânără, după ce și-a injectat botox în mandibulă

Ca să remedieze această problemă, Montanna Morris din statul american Florida a fost încurajată să recurgă la injecții cu botox în obraji, pentru a nu mai avea maxilarul încleștat.

Dorindu-și să minimizeze problemele cauzate de afecțiunea sa, tânăra nu a stat deloc pe gânduri și a mers la o clinică specializată în intervenții estetice și botox.

Citește și: O mamă a cheltuit un sfert de milion de euro pe operații estetice! Cum arată azi Krystina Jamieson

Totuși se pare că lucrurile nu au mers atât de bine precum se așteptase aceasta inițial. Practic, angajatul clinicii nu a dozat corect unitățile de măsură. La scurt timp după intervenție, Montanna Morris și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Practic, fata nu își mai simțea gura și o parte din față și nici că se mai putea pune problema unui zâmbet.

Montanna Morris, pozandu-se la mare

Montanna Morris i-a surprins pe mulți cu dezvăluirile sale

„Mi-au spus de la clinică faptul că efectele finale se vor vedea peste o săptămână sau două, dar fața mea era deja înghețată de patru zile. Am știut de atunci că nu o să fie bine. Lungimea gurii a început să se scurteze. Am îneput să văd tot mai puțin din dinți atunci când zâmbeam și acela a fost primul lucru pe care l-am putut remarca”, a dezvăluit tânăra, care s-a confruntat practic cu o paralizie temporară, anunță cei de la Dailymail.co.uk.

Citește și: Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

Blondina a ales să facă haz de necaz și a început să posteze tot felul de clipuri video pe Tik Tok și Instagram în care arată ce înseamnă să nu mai poți zâmbi, din cauza botoxului. Pe lângă dezvăluirile amuzante, tânăra a dorit să tragă un semnal de alarmă și să arate ce a pățit pe propria piele atunci când niște simple injecții cu botox nu au fost făcute așa cum ar fi trebuit.

Femeia a primit mesaje de încurajare de la persoane din întrega lume și povestea tinerei a ajuns virală. Cel mai probabil, efectul intervenției va dispărea complet în câteva luni și Montanna Morris va putea să recurgă la o nouă intervenție cu botox, mai atent controlată, pentru afecțiunea sa temporomandibulară.

O tânără a mâncat doar frunze de salată și a ajuns la 37 de kilograme! Cum arată azi Charlie Bradburn... Ea e tânăra cu cel mai mare posterior din lume! Cum arată Natasha Crown...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x