Antena Căutare

O treime din femei nu fac sport pentru ca le-ar strica frizura!

Nu e o gluma si nici un studiu facut de barbati frustrati sau femei supraponderale: o treime din femeile care vor sa mearga sa faca sport renunta la acest lucru daca tocmai si-au schimbat coafura sau daca pur si simplu se tem ca transpiratia le va modifica modul in care arata parul lor!

Studiul a fost intocmit de catre o organizatie medicala mare din SUA, care a dorit insa sa traga un semnal de alarma legat de acest obicei.

Mai mult, revista Cosmopolitan a fost "trasa de urechi" fiindca in fiecare numar sunt prezentate o gramada de articole in care femeilor li se spune sa aiba grija de aspectul parului lor, in orice conditii. Si astfel, afrima reprezentantii organizatiei medicale, multe femei prefera sa nu mai mearga la sala si a depuna efort, fiindca acest lucru le-ar face sa transpire si parul lor sa aiba de suferit la aspectul exterior.

Se pare ca ingrijorarea aceasta este mai frecventa in randul femeilor afro-americane.

Se pune problema acum care va fi urmatorul studiu: femeile care se rujeaza mananca mai putin?

Foto: celebritywomenhairstyles.com

VIDEO! Solutia romaneasca la o conducta de apa fisurata: "reparatie" cu tarusul de lemn... VIDEO! Happy Feet, pinguinul care a ajuns in Noua Zeelanda, pe picior de plecare catre Antarctica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x