Antena Căutare

Observator Special: O americanca are fobie fata de copii, dar este profesoara la o scoala elementara

O profesoara din Statele Unite ale Americii, care sufera de o severa fobie fata de copii, a ajuns sa predea la scoala elementara. Oripilata de prezenta copiilor, femeia a dat in judecata inspectoratul scolar. Pana acum, profesoara a predat la un liceu si nu a fost deranjata de mini-adultii din clasa. Dezastrul s-a declansat dupa ce a fost mutata la o scoala elementara.

Oripilata de prezenta copiilor, femeia a dat in judecata inspectoratul scolar. Intrebarea la care nu gasesc raspuns insa este cum a putut un personaj, cu un bagaj mental demn de un tratat de psihologie, sa ajunga profesor. Nu m-ar mira sa auzim maine, poimaine si de primul pompier care se teme de foc.

Sunt greu de imaginat nervii de otel pe care un profesor ar trebui sa-i aiba in asemenea cazuri. Daca multi ar vedea negru in fata ochilor din cauza temeperamentului copiilor, nu este si cazul profesoarei. Ea chiar sufera de o fobie cat se poate de reala. Pedofobie sau frica irationala de copii. Practic, fiecare pusti pe care-l vede se transforma, una, doua, in Chucky, papusa ucigasa.

Acum, problema se pune in felul urmator. Ce cauta o persoana cu asemenea fobie intr-o scoala? Dar si aici exista o explicatie. Pana nu de mult, profesoara preda la un liceu, iar cu elevii de aici nu avea niciun fel de problema. Doar ca, dupa o disputa cu inspectoratul scolar legata de cursurile pe care le preda, a fost mutata intr-o scoala general sau echivalentul iadului pe pamant pentru femeie.

Femeia si-a dat in judecata superiorii, despre care spune ca stiau de afectiunea ei. Si tot au trimis-o la scoala. Dupa ce judecatorii i-au respins trei cereri si o tara intreaga a ras de fobia ei, un magistrat i-a acceptat in cele din urma cererea. Partea proasta a povestii este faptul ca data procesului a fost stabilita tocmai anul viitor, in februarie. Pana atunci, profesoara va trebui sa suporte dusmanii ei de moarte, copiii.

Observator Special: Prezicatorii britanici anunta evenimente sumbre, dar deloc surprinzatoare pentru umanitate... Petitorii tigrilor din Sumatra. Specialistii spera sa-i convinga sa aduca pe lume pui, pentru a ajuta la supravietuirea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x