Antena Căutare

Povestea ruptă din filme a femeii care și-a pierdut complet memoria, dar iubirea a surprins-o. S-a îndrăgostit de același bărbat

Într-o lume în care viața bate filmul, povestea Jessicăi Sharman, o tânără de 19 ani din Marea Britanie, ne amintește că dragostea adevărată poate să răzbată chiar și în cele mai neașteptate circumstanțe.

Povestea ruptă din filme a femeii care și-a pierdut complet memoria, dar iubirea a surprins-o. S-a îndrăgostit de același bărbat | Shutterstock

După ce a suferit o serie de crize care i-au șters complet memoria, Jessica a avut parte de o experiență unică: s-a îndrăgostit din nou de același bărbat, chiar dacă el îi era, în esență, un străin.

Povestea ruptă din filme a femeii care și-a pierdut complet memoria, dar iubirea a surprins-o. S-a îndrăgostit de același bărbat

Era o dimineață ca oricare alta, când Jessica se afla în drum spre muncă, călătorind cu metroul din Londra. Viața ei urma să ia o turnură dramatică. Fără vreun avertisment, a suferit o serie de convulsii puternice care au avut un efect devastator: i-au șters complet memoria. La doar 19 ani, Jessica s-a trezit într-o realitate complet necunoscută. Nu își mai amintea nimic din trecut – nici măcar cum arăta, cine erau părinții ei sau cum se numea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Pentru Jessica, a fost un șoc uriaș să trebuiască să "întâlnească" din nou familia care o iubea atât de mult. Fiecare interacțiune era ca un puzzle în care piesele nu se potriveau. Mama și tatăl său, deși erau fericiți că ea este în viață, s-au confruntat cu provocarea de a reconstrui încrederea și conexiunea pe care o aveau cu fiica lor. Dar, în mijlocul acestor încercări, relația cea mai greu încercată a fost cea cu iubitul ei, Rich Bishop.

Citește și: Satul din Europa unde toți cei 6000 de locuitori au case pe aceeași stradă. Cum arată de la înâlțime „Mica Toscana”

Rich Bishop, în vârstă de 25 de ani, era partenerul de viață al Jessicăi, înainte ca memoria ei să fie complet ștearsă. Însă, după incident, pentru ea, el nu era decât un străin. Fără amintirile comune, fără sentimentele construite de-a lungul timpului, Jessica a simțit că nu putea continua relația cu cineva pe care nu-l recunoștea.

În ciuda disperării și a durerii de a o pierde pe femeia pe care o iubea, Rich nu a renunțat. Deși Jessica îi ceruse să se despartă, el a făcut un apel emoționant: să îi dea o șansă să se cunoască din nou, să-și reconstruiască relația, chiar dacă aceasta ar trebui să înceapă de la zero.

Ceea ce a urmat pare desprins dintr-un scenariu de film romantic. Rich, cu răbdare și devotament, a făcut tot posibilul să o cucerească din nou. I-a arătat fotografii din trecutul lor, a rememorat povești amuzante și momente speciale din relația lor. Dar cel mai important, i-a fost aproape, fără presiune, fără să forțeze o reîntoarcere la trecut.

După o perioadă de incertitudine, Jessica a simțit că o parte din viața ei ar putea fi reconstruită. Deși nu își recăpătase amintirile, a început să dezvolte sentimente noi pentru Rich. Fără să-și amintească de iubirea lor din trecut, s-a îndrăgostit de el din nou. Aceeași persoană, aceeași pasiune, dar o poveste nouă de iubire.

Citește și: Femeia care a divorțat de ea însăși după un an de mariaj. Care au fost motivele separării, deși a făcut terapie de cuplu

Această poveste este o dovadă impresionantă a forței iubirii și a răbdării. Chiar dacă Jessica nu și-a recăpătat amintirile pierdute, ea și Rich au reușit să creeze o nouă legătură, construită pe momentele pe care le trăiau în prezent. Iubirea lor a reînflorit, demonstrând că, uneori, nu amintirile ne definesc relațiile, ci emoțiile și devotamentul pe care le împărtășim.

Jessica și Rich au reușit să transforme o situație tragică într-o poveste de dragoste plină de speranță, un exemplu emoționant al faptului că iubirea adevărată poate răzbate chiar și atunci când toate circumstanțele par să fie împotrivă.

Ea este femeia care și-a ”pedepsit” soțul pentru infidelitate cu o nouă iubită, care e clona ei. Cum e relația lor contr... Biserica unică în lume, care se găsește în România. E jumătate ortodoxă, jumătate catolică și e veche de 200 de ani. Und...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x