Antena Căutare

Profeție ÎNGROZITOARE a Mariei Ghiorghiu făcută ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ: „Cutremure în lanț vor veni în...”

Este de notorietate că Maria Ghiorghiu a anticipat tragedia de la Colectiv, iar după producerea nefericitului eveniment a devenit una dintre cele mai urmărite prezicătoare din țara noastră.

În această dimineață, pe blogul său, a apărut o altă profeție, care vorbește de o posibilă dramă ce urmează să se petreacă pe teritoriul țării noastre:

„În aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa: "Cutremure în lanţ”. Asadar dragilor, vom auzi din nou de un lanţ de Cutremure care se vor produce. Unde anume sau cand, nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de toate necazurile si de toata suferinţa. Amin!

Cu dragoste, Maria. ”

Zodiac floral: Afla care este floarea care te reprezinta!... Conspirațiile despre extratereștri ajung la un nou nivel: cum și-ar alimenta OZN-urile folosind Pământul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x