Antena Căutare

S-a prefăcut că e manechin ca să fure bijuterii. Ce s-a văzut pe camere la ora închiderii magazinului i-a uluit pe polițiști

Un bărbat a fost acuzat că s-a dat drept manechin în vitrina unui magazin din Varșovia pentru a fura bjuterii după ora închiderii. Ce pedeapsă riscă acum!

S-a prefăcut că e manechin ca să fure bijuterii. Ce s-a văzut pe camere la ora închiderii magazinului i-a uluit pe polițiști Galerie
S-a prefăcut că e manechin ca să fure bijuterii. Ce s-a văzut pe camere la ora închiderii magazinului i-a uluit pe polițiști | Shutterstock

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce stătea nemișcat în vitrina unui magazin și ținea în mână o geantă, potrivit BBC.

Ulterior, poliția a precizat că, după ora închiderii centrului comercial, el a „inspectat” diverse raioane, oprindu-se într-un final la un stand de bijuterii. Bărbatul este acuzat acum de tâlhărie și riscă până la zece ani de închisoare, după ce s-a descoperit că nu este la primul incident de acest fel.

Citește și: Cu cât se vinde pe internet o presupusă păpușă posedată. Prețul la care a fost scoasă

Cum a reușit bărbatul să treacă neobservat în vitrina magazinului

Polițiștii din Varșovia au transmis că oamenii care se plimbau prin centrul comercial nu au observat nimic bizar în timp ce bărbatul stătea în vitrină și se confunda cu mai multe manechine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a mai adăugat că tânărul a stat nemișcat până când „a simțit că este în siguranță”, apoi s-a plimbat printre diverse raioane, după ora închiderii, înainte de a lua bijuteriile.

În cele din urmă, el a fost observat de personalul de securitate, care a alertat imediat autoritățile.

Bărbatul nu este la primul furt de acest fel

Bărbatul cu pricina mai este inculpat și în alte două incidente. În primul caz, poliția a transmis că tânărul ar fi luat masa într-un restaurant dintr-un alt mall și a așteptat ca acesta să se închidă. Apoi, a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte, „și-a schimbat hainele cu altele noi”, înainte de a se întoarce la restaurant pentru o altă masă.

El a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce se strecura pe sub obloanele parțial deschise ale magazinului de haine.

Un purtător de cuvânt al poliției din Varșovia, Robert Szumiata, a transmis că în cel de-al treilea incident, petrecut într-o altă locație, bărbatul a așteptat până după ora închiderii și apoi „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte obiecte”, potrivit BBC.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trei luni, potrivit declarației procurorilor din Varșovia, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Un bărbat fără nicio pregătire juridică a câștigat 26 de procese și a încasat onorariu. Cum a fost posibil

Un doodle special de la Google celebrează Papeda, unul dintre cele mai faimoase preparate dn Indonezia... Un bărbat a băut 2.000 de halbe de bere în aproximativ 6 luni și apoi a dezvăluit ce i s-a întâmplat. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x