Antena Căutare

S-a remarcat ca model de succes, dar leșină de fiecare dată când stă în picioare! Ea este frumoasa amețită!

O tânără s-a remarcat ca model de succes, dar spre surprinderea tuturor, aceasta ascunde un secret misterios. Leșină aproape de fiecare dată când stă în picioare. Mulți spun că ar fi frumoasa amețită.

O tânără s-a remarcat ca model de succes, dar spre surprinderea tuturor, aceasta ascunde un secret misterios. Leșină aproape de fiecare dată când stă în picioare. Mulți spun că ar fi frumoasa amețită.

O cheamă Chelsey Jay are o boală rară ce o face să nu poată sta în picioare pentru mult timp. Odată ce se ridică, pulsul ei crește îngrijorător de mult și astfel intervine amețeala și leșinul.

Tânăra de 24 de ani din Marea Britanie își petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile sau într-un scooter special.

Rățușca cea urâtă a devenit un fotomodel SUPERB peste noapte! S-a luptat toată viața cu ACNEEA, fără să știe că motivul este unul EVIDENT! Uite cum arată ACUM!

Chelsey suferă de o boală rară, dar asta nu o împiedică să fie un model de succes

Condiția ei se îmbunătățește doar după ce stă o zi la piscină sau călătorește cu avionul.

Era OBEZĂ și toată lumea râdea de ea! Acum arată ca un FOTOMODEL! S-a transformat pentru a îmbrăca rochia de mireasă

Acum, tânăra militează pentru acceptarea modelelor cu problemele în industria frumuseții. Cazul ei a devenit cunoscut în toată lumea.

Tu cum ai grijă de 700 de grame? Îl ţin în braţe non-stop pentru a-l salva! Bebeluşul care trăieşte prin propria familie... Samuel Lerner, românul care l-a făcut pe „Popeye Marinarul” că cânte celebra melodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x