Antena Căutare

Scandal uriaş după concertul lui Bon Jovi din Bucureşti! Ce s-a întâmplat în timpul evenimentului

Pe lângă faptul că artistul american a avut reale probleme cu vocea, un scandal de toată frumusețea a izbucnit după concuertul pe care l-a susținut în Piața Constituției.

Pe lângă faptul că artistul american a avut reale probleme cu vocea, un scandal de toată frumusețea a izbucnit după concuertul pe care l-a susținut în Piața Constituției.

Scandal uriaş după concertul lui Bon Jovi din Bucureşti. Sute de oameni au urmărit show-ul fără să plătească bilet. Au ocupat cele mai bune locuri, chiar pe peluza Palatului Parlamentului, în faţa intrării oficiale a Camerei Deputaţilor.

Nu se ştie cum au ajuns acolo, în condiţiile în care, teoretic, accesul este interzis. Sute de persoane s-au bucurat de show-ul lui Bon Jovi fără să scoată vreun leu din buzunar spre deosebire de cei care au plătit preţuri piperate pentru a fi aproape de trupa rock.

Şi nu de la televizor, ci de la peluza Palatului Parlamentului, în faţa intrării oficiale a Camerei Deputaţilor. Grădina a fost plină cu oameni despre care organizatorii spun că nu ar fi plătit bilet.

Un câine erou și-a dat propria viață încercând să împiedice o cobră să intre în casa unde dormea un copil de un an... O femeie și-a lovit iubitul cu laptopul în cap pentru că acesta se uita după o altă femeie în avion - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x