Antena Căutare

Cine este polițistul care a anunță radarul pe Facebook? „Noi nu suntem Bau-Bau”

Sebastian Drimbe vrea să schimbe părerea șoferilor despre polițiștii din trafic. Subofițerul a devenit celebru, după ce a postat pe Facebook un mesaj în care anunța în care era amplasat un radar. 

Cine este polițistul care a anunță radarul pe Facebook? „Noi nu suntem Bau-Bau”
sebastian drimbe, radar | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1831301603791128&set=pb.100007339181657.-2207520000.1543236126.&type=3&theater

Sebastian Drimbe vrea să schimbe părerea șoferilor despre polițiștii din trafic. Subofițerul a devenit celebru, după ce a postat pe Facebook un mesaj în care anunța în care era amplasat un radar.

„Echipaj pe Şoseaua Borşului lângă Peugeot. Ora 13.05” - este mesajul cu care Sebastian Drimbe a câștigat faima în mediul online. Este subofițer, trăiește în Oradea și are doi copii.

Și-a dorit să fie polițist de când era copil și își practică cu drag meseria de peste 10 ani.

Întrebat de reporterii de la ebihoreanul.ro care sunt scuzele pe care șoferii le-au folosit pentru a scăpa de amendă, acesta a răspuns:

„Unul mi-a spus că se grăbea pentru că i-a murit tatăl, altul că şi-a internat la spital fetiţa de 4 ani. Suntem oameni, avem copii, probleme, înţelegem. Dar erau invenţii, le-am demonstrat şi i-am sancţionat. Ar fi trebuit să fie cinstiţi, pentru că noi nu suntem Bau-Bau.”

În timpul unei patrule, i-a venit ideea de crea o punte de comunicare cu șoferii. S-a înscris pe mai multe grupuri pe Facebook și postează recomandări, modificări legislative, întrebări din testele rutiere și, uneori, fotografii de la accidente. Atunci când i se adresează întrebări, răspunde.

Un pas important pentru salvarea Planetei! Mâncare produsă din aer și apă plină de proteine! Ce țară a descoperit rețeta... S-au născut primii bebeluși modificați genetic! Lumea științifică este revoltată: „Experimente iresponsabile făcute pe o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x