Antena Căutare

Sfâșietor! S-a căsătorit cu fiica lui de un an și patru luni: "Nu mă puteam opri din plâns"

Un soldat RAF din Marea Britanie, Andy Barnard, a șocat o lume întreagă, luând decizia de a se căsători chiar cu fiica sa de numai 16 luni. Bărbatul a ajuns în toate ziarele din Anglia.

La baza acestui gest, se află un motiv dureros. Fiica sa, Poppy-Mai, a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, medicii spunându-le părinților că nu mai are decât două zile de trăit.

Astfel, Andy a vrut să îi ofere micuței o nuntă de vis, așa cum îi promisese.

„Nu mă puteam opri din plâns când medici ne-au spus că nu există șanse de supraviețuire. Fiind singura noastră fiică, mereu am vorbit despre cum va fi în momentul în care ea va crește și se va căsători“, a povestit Sammi, mama micuței.

Bărbatul a organizat o petrecere în cinstea acestui eveniment, cea mică fiind regina balului.

"Nu credeam niciodată că va fi așa. Inimile noastre sunt zdrobite pentru totdeauna, dar doream să îmi respect promisiunea făcută prințesei mele. Nu a fost chiar cum mi-am imaginat, dar a avut parte de nunta ei", a spus tatăl micuței.

Sammi, mama fetiței, a fost cea care a dus-o la altar. Poppy-Mai a purtat o rochită albă, și în ciuda situației sfâșietoare în care se aflau, tatăl de 30 de ani a făcut tot ce i-a stat în putere ca evenimentul să fie unul perfect și cea mică să se simtă bine.

După spusele medicilor, copila s-a confruntat cu o tipologie rară și agresivă de cancer care i-a afectat organele interne, ajungând, într-un final, la creier.

Părinții ei doresc că lumea să afle această poveste și să încerce să contribuie la studiul pentru tratarea unor astfel de boli , potrivit dailymail.co.uk.

”O eroină, hop, hop!” Merită epoleți de general! Ea este cea mai frumoasă femeie-soldat din Armata Israeliană... Zodia aceasta are cel mai trist destin dintre toate! Va trebui să înfrunte o durere extrem de mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x