Antena Căutare

Îl citești zilnic, dar știi cum a apărut horoscopul? Sora Reginei Elisabeta a fost „motivul” apariției horoscopului modern

Deşi Casa Regală a Marii Britanii este caracterizată de discreţie şi demnitate, au existat şi "oi negre" care le-au cam şifonat imaginea! Este şi cazul sorei Reginei Elisabeta. Prinţesa Margret năştea scandal după scandal din cauza aventurilor amoroase, dar şi al comportamentului rebel.

Deşi Casa Regală a Marii Britanii este caracterizată de discreţie şi demnitate, au existat şi "oi negre" care le-au cam şifonat imaginea! Este şi cazul sorei Reginei Elisabeta. Prinţesa Margret năştea scandal după scandal din cauza aventurilor amoroase, dar şi al comportamentului rebel.

Destinul Prințesei Margaret a fost, însă, scris în stele. Chiar din clipa în care a venit pe lume. Şi, odată cu ea, a apărut şi horoscopul modern.

Prinţesa Margret a venit pe lume pe 21 augusut 1930. Naşterea ei a fost anunţată cu mare bucurie de ducii de York. Însă jurnaliştilor de la Sunday Express le lipsea unghiul de abordare al celui mai cald subiect al momentului.

Editorul publicaţiei britanice a realizat că nu avea cum să trateze subiectul ca fiind o nouă naştere în Familia Regală a Marii Britanii. Şi atunci s-a gândit că nu ar fi rău dacă ar asocia cumva harta astrologică a prinţesei nou-născute cu viitorul familiei sale.

Editorul l-a contactat pe unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi ai vremii. Acesta, însă, era mult prea ocupat, aşa că i-a pus la dispoziţie unul dintre asistenţii săi. Care s-a dovedit a fi la fel de talentat precum mentorul său. Astfel, asistentul astrologului a prevestit că, peste doar câţiva ani, în familia regală va avea loc un eveniment important.

Şi, într-adevăr, şase ani mai târziu Regele Eduard a abdicat tronul pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.

Ulterior, asistentul - care devenise, la rândul său, celebrul pentru previziunile sale - a prezis prăbuşirea unei aeronave. Şi exact aşa s-a întâmplat. Un avion britanic a căzut pe 5 octombrie 1930, iar 48 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Editorul Sunday Express a realizat că trebuie să-l angajeze. În scurt timp, Richard Naylor a primit propria rubrică specială în ziar. Iar şapte ani mai târziu, a inventat horoscopul modern. A împărţit zilele din calendar în semne astrale pentru a prezice cu mai multă uşurinţă destinul oamenilor.

Acesta este, de altfel, horoscopul pe care îl putem citi şi în ziua de azi, în ziare sau pe Internet.

Minunata Lume Disney. 117 ani de la nașterea lui Walter Disney... Are 8 ani și câștigă mai mulți bani decât tine! Puștiul se distrează și se îmbogățește pe zi ce trece. Cum reușește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x