Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Zodiacul mincinoșilor. Acestea sunt zodiile de pe podium! Te privesc în ochi și îți spun că ”cerul este verde”

Horoscop. Am tot vorbit despre felul în care zodiile ne influențează viața, relațiile și destinul. Zodiacum mincinosilor ne arată care sunt campionale în materie de mințit. În aceste trei zodii e bine să nu aveți prea mare încredere, ele fiind maestre în disimulare.

Horoscop. Am tot vorbit despre felul în care zodiile ne influențează viața, relațiile și destinul. Zodiacul mincinosilor ne arată care sunt campionale în materie de mințit. În aceste trei zodii e bine să nu aveți prea mare încredere, ele fiind maestre în disimulare.

Acestea sunt cele mai mincinoase zodii:

3. SCORPION

Scorpionul este un maestru al manipulării. Sunt atenți la detalii, așa încât minciunile create de ei sunt pline de nuanțe și susținute mereu de un alibi atât de bine contruit încât și ei ar putea să le creadă.

Cel mai bun mod de a recunoaște o minciună, în cazul Scorpionilor, este atenția la gesturi: ce fac atunci când vorbesc cu tine și unde își țin privirea.

2. GEMENI

Oscarul pentru cea mai bună interpretare va fi mereu câștigat de Gemeni. Manipularea și minciunile sunt activitățile lor preferate și le ocupă mult din timp. Se dedică atât de mult minciunilor pe care le nasc încât, de cele mai multe ori, se autoconving că ele sunt , de fapt, adevărul.

1. VĂRSĂTOR

Locul fruntaș în topul zodiilor mincinoase este ocupat de Vărsător. Având o capacitate fantastică de a citi instantaneu persoana din fața lor, Vărsătorii își schimbă personalitatea în funcție de situație. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lor, aşa că, dacă vrei să îi ai drept prieteni, petrece cât mai mult timp în compania lor.

Recomandari