Antena Căutare

„Sunt pilotul avionului și am o veste proastă, nu mai pot ajunge în cabină ca să aterizăm”! Uite ce explicație INCREDIBILĂ le-a dat celor 168 de pasageri și cum s-a terminat zborul!

Pasagerii unei curse Delta Air Lines din Statele Unite au devenit martorii unei întâmplări de-a dreptul bizare, ce i-a uimit pe toți.

Pasagerii unei curse Delta Air Lines din Statele Unite au devenit martorii unei întâmplări de-a dreptul bizare, ce i-a uimit pe toți.

Pilotul, care s-a dus la toaletă, a avut surpriza de a constata că ușa de la cabina piloților se defectase, iar el era blocat alături de pasageri.

Copilotul a fost astfel forțat să realizeze o aterizare de urgență pe un alt aeroport decât cel programat.
Aflat în inedita situație, pilotul a prins curaj și s-a adresat pasagerilor, încercând să explice ceea ce s-a întâmplat.

„Din nefericire, am o veste proastă. Am fost la toaletă și când am vrut să mă întorc în cabina piloților, nu am mai putut, fiindcă ușa s-a blocat”

Îl citeşti de o sută de ori şi tot nu eşti în stare să îl pronunţi! Acesta este cel mai lung cuvânt din limba română... FOTO: Nimeni n-a mai văzut așa ceva! Monstrul scos din ocean a speriat o lume întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x