Antena Căutare

Supersitiții. Cheltuielile în ultima zi din an aduc pagube în viitor!

În orice colţ al lumii ne-am află în noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie să fim conştienţi că fiecare tare în parte are anumite superstiţii şi tradiţii legate de Anul Nou

În orice colţ al lumii ne-am află în noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie să fim conştienţi că fiecare tare în parte are anumite superstiţii şi tradiţii legate de Anul Nou.

O altă superstiţie de Revelion este aceea că atât în ultima zi din an, cât şi în prima zi a celui nou este bine să nu facem cheltuieli şi să nu aruncăm nimic din casă (inclusiv gunoiul) deoarece, o dată cu el, aruncăm afară din casă şi norocul.

Şi că tot vine vorba de bani, există şi superstiţia conform căreia oamenii nu trebuie să aibă nicio datorie pe când începe noul an. În caz contrar, aceştia vor rămâne datori întreg anul.

De asemenea, o bine cunoscută superstiţie spune că prima persoană care va trece pragul casei în prima zi din an ne va influenţă tot anul. Conform tradiţiei, persoanele cu părul blond sau roşcat aduc ghinion în timp ce cele brunete aduc noroc. De asemenea, dacă prima persoană care intră în casă este bărbat, anul va fi plin de noroc, în timp ce dacă femeile intră primele, acesta va fi plin de ghinion.

Conform tradiţiei populare, fetele nemăritate pun în Ajunul Anului Nou un fir de busuioc într-un vas cu apă, o ramură de măr şi un ban. Dimineaţă, fetele îşi vor visa alesul cu care urmează să se căsătorească.

Barba lui Arsenie Boca, scoasă la vânzare pe internet! Cât cere un călugăr pe ea!... Fecioarele se pregătesc pentru mari câștiguri financiare în 2016!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x