Antena Căutare

“Titanicul” smart a ieșit la suprafață și arată WOW! Vezi cât costă o croazieră pe cel mai luxos vas din lume!

Dacă acum un veac, vasul “RMS Titanic”, ce își începea călătoria din Anglia spre New York era cea mai luxoasă navă, construită pe baza celei mai tehnologii de la acea vreme, uitați-vă cum arată “Quantum of the Seas” – cel mai luxos vas de croazieră din prezent!

Dacă acum un veac, vasul “RMS Titanic”, ce își începea călătoria din Anglia spre New York era cea mai luxoasă navă, construită pe baza celei mai avansate tehnologii de la acea vreme, uitați-vă cum arată “Quantum of the Seas” – cel mai luxos vas de croazieră din prezent!


Vasul de croazieră “Quantum of the Seas” este primul vas smart din lume și cel mai luxos - are modificări de înaltă tehnologie, precum balcoane virtuale, camere fără ferestre și pune la dispoziția pasagerilor și un adevărat parc de distracții acvatic, prin simulatorul de skydiving și cursele de mașinuțe pe apă.

“Quantum of the Seas” a ajuns săptămâna asta în Southampton, Marea Britanie. Nava, care are un tonaj aproape dublu față de celebrul “Titanic”, cântărind 67.800 tone, urmează să-și înceapă voiajul din Southampton cu direcția New York.

O săpămână pe vas costă cât 1.700 de dolari!

Pretul unei cabine începe de la 1.699 dolari pentru o călătorie de opt nopti. Vasul de croazieră are în total 2090 cabine, 18 restaurante, un salon pentru divertisment cu 450 de locuri și o sală cu vedere panoramică de 270 de grade la mare.

Uite ce s-a întâmplat cu SOARELE! „Nu s-a mai văzut așa ceva!”... Emoționant. Un soldat american are grijă de o fetiță irakiană, împușcată în cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x