Antena Căutare

Top trei zodii de bărbați obsedați de femei! Riscul să te înșele este uriaș, căci „ochii văd, inima cere” în cazul lor

Cei mai obsedați de femei sunt născuți cu precădere în următoarele trei zodii:

Cei mai obsedați de femei sunt născuți cu precădere în următoarele trei zodii:

Bărbatul TAUR:

La prima vedere nu ai spune despre acești nativi că sunt afemeiați sau că nu se pot abține din a flirta cu o femeie, însă ar trebui să știi foarte bine că aparențele înșală și că nu trebuie să te încrezi niciodată în prima impresie.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt adevărați cuceritori și adoră să curteze femeile, dar și să fie curtați la rândul lor. Dacă te întâlnești cu un bărbat născut în acest semn zodiacal, să nu fii surprinsă dacă o să aibă aventuri și cu alte femei.

Nu au aventuri pentru că vor să-și rănească partenera în mod intenționat, ci pentru că le place la nebunie adrenalina pe care le-o oferă relațiile extraconjugale. Poate că nu o să-ți recunoască direct, însă acești nativi au fantezii și gânduri murdare în dormitor.

Bărbatul SCORPION:

Despre acești nativi s-a discutat mult și s-au spus multe lucruri neortodoxe despre ei și de aceea, continuă să se afle pe lista bărbaților obsedați de femei pentru chiar așa sunt.

Acești bărbați adoră să experimenteze permanent lucruri noi în materie de amor. Le place să dețină controlul în relație și mai ales să-și domine partenera în timpul relațiilor intime. Nu cred că este o surpriză faptul că acești nativ sunt cei mai cuceritori și mai pasionali bărbați din tot zodiacul, nu-i așa?

Bărbatul FECIOARĂ:

Acești nativi se numără printre cei mai obsedați de femei. Bărbații fecioară reușesc cu greu să aibă o relație stabilă pentru că sunt destul de pretențioși și, totodată,nu pot rămâne niciodată prea mult într-un singur loc, mai ales în aceeași relație.

Toată lumea știe acești nativi ca fiind calculați și echilibrați, însă nu multă lume știe faptul că de fapt, nu se pot controla atunci când văd o femeie frumoasă, scrie tasta.ro.

Acești bărbați pun mare accent pe activitatea din dormitor și a pretenții ca partenera lor să le îndeplinească toate dorințele, dar cu toate astea, riscul să le înșele este uriaș, căci „ochii văd, inima cere” în cazul lor.

Profeția ÎNFIORĂTOARE a lui Nostradamus: „Mai e puțin până când ÎNCEPE. Va dura 27 de ani!”... Astrologii au dat verdictul! Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii. Nativii care vor plânge cu lacrimi amare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x