Antena Căutare

Trei zodii se despart în 2018! În ianuarie, aceşti nativi vor afla că persoanele iubite mai au o relaţie în paralel. Trădare și lacrimi

2018 va fi foarte dificil pentru persoanele născute sub trei semne zodiacale, deoarece vor rămâne singure.  Aceşti nativi se despart de persoanele iubite, iar motivul este infidelitatea și trădarea.

2018 va fi foarte dificil pentru persoanele născute sub trei semne zodiacale, deoarece vor rămâne singure. Aceşti nativi se despart de persoanele iubite, iar motivul este infidelitatea și trădarea.

Astfel, potrivit astrologilor, în 2018, Racii, Scorpionii şi Vărsătorii vor decide să pună punct relaţiei pe care o au cu partenerul pentru că nu pot trece peste infidelitate.

Aceşti nativi vor afla că partenerii lor mai au o relaţie şi, deşi nu este foarte serios, decid să nu mai continue.

Nativii Rac, Scorpion şi Vărsător vor încerca să o ia de la zero în ceea ce priveşte o relaţie serioasă. Oare vor reuși și nu se vor mai înșela de data aceasta?

Un bebeluş sirian, care şi-a pierdut un ochi într-un bombardament al regimului, simbol pe Internet: "Imaginea lui m... Moş Crăciun se reinventează! A făcut scufundări printre peşti înainte de a pleca în marea călătorie, spre cei mai cuminț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x