Tripletele care nu își pot găsi parteneri. Care e motivul pentru care cele trei surori, Sherena, Kayley și Elise, nu au iubiți

Tripletele Terry, în vârstă de 18 ani, au dezvăluit că întâmpină dificultăți atunci când își doresc să își găsească și ele parteneri. Motivul este unul neașteptat.

Tripletele Terry, în vârstă de 18 ani, au dezvăluit că întâmpină dificultăți atunci când își doresc să își găsească și ele parteneri. Motivul este unul neașteptat.

Instagram

Surorile Elise, Kayley și Sherena Terry au spus că le este dificil să iasă la întâlniri. Tripletele identice se străduiesc de mult timp să ducă și ele o viață normală de adolescente, dar faptul că seamănă leit le împiedică să își facă iubiți.

Ele au povestit că de fiecare dată când întâlnesc un băiat nou, el întotdeauna le compară pe cele trei surori, încercând să își dea seama care e mai slabă, mai frumoasă și cu care are mai multe șanse de a începe o relație.

Elise, Sherena și Kayley, tripletele care nu își pot găsi iubiți

Deși din punct de vedere fizic ele sunt identice, cele trei surori sunt extrem de diferite atunci când vine vorba de personalitatea lor. Sherena, Elise și Kayley, tripletele născute în Kent, sunt și cele mai bune prietene, împărtășindu-și secretele.

Citește și: Cum arată Courtney Rogers, femeia care are 12 copii deși are doar 37 ani. De ce toți au prenume care încep cu litera ”C”

@sherenaxterry

Posted on insta go give it a like sherenaxterry🥰🥰 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##JDPassItOn

♬ No idea x body party - ᴊᴏʀᴅᴀɴᴀᴜᴅɪᴏᴢᴢ 🦋

Fiecare dintre ele se luptă să iasă în evidență într-un anume fel, dat fiind faptul că ele seamănă leit. Sherena este singura dintre cele trei surori care are un iubit, dar, din nefericire, are parte de comentarii neplăcute pe rețelele sociale pentru că toată lumea presupune că, automat, iubitul ei le place și pe surorile ei.

Cum sunt tratate cele 3 surori de apropiații lor

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

Astfel, relațiile în care cele trei surori intră de obicei ajung să se termine rapid, iar de cele mai multe ori situațiile sunt stânjenitoare. În ciuda feedback-ului negativ, cele trei surori doresc să își înființeze propriul lor brand și își doresc o carieră în social media.

Sherena a declarat:

“E normal ca băieții să ne compare atunci când lasă comentarii pe TikTok, spunând care dintre noi e mai frumoasă sau mai slabă și uneori chiar și fetele își dau cu părerea, dar întotdeauna se uită doar la cum aratăm”.

@kayleyterry6

Could of had more effort but oh well 🤣

♬ Originalton - 𝖪 𝖤 𝖵 𝖨 𝖭 🧩

Pentru cele trei surori a devenit supărătoare ideea că la ele totul este despre felul în care arată și din simplu fapt că sunt identice fizic, nimeni nu e curios să afle diferențele dintre ele atunci când vine vorba de personalitățile lor, potrivit Daily Mail.

Citește și: Bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani. Ce detaliu s-a aflat

“Ne este și mai greu să ne întâlnim adevărata iubire pentru că băieții cred că e ciudat să aibă o iubită care are două surori care arată identic cu ea, acest lucru îi îndepărtează”, a mai explicat Sherena.

Elise a mai adăugat:

@elisexterry

@kayleyterry6 🥰 ##VirginMediaSpeedMC ##SHEINcares ##fypシ ##foryoupage ##foryou ##dance

♬ Designated Driver - Ashlyn is mine 🥺💗

“Băieții încearcă să ne trimită mesaje la toate trei în același timp pentru a-și crește șansele de a obține o întâlnire, ceea ce e foarte enervant. Noi vorbim între noi despre mesajele pe care le primim de la băieți”.

Lisa Terry, cum a aflat că va avea tripleți

Lisa Terry, în prezent în vârstă de 49 ani, și Paul Terry, în vârstă de 47 ani, au aflat că vor deveni părinți, dar, pe când Lisa era însărcinată în 12 săptămâni, cei doi soți au aflat că vor avea tripleți.

Timp de 18 ani, cele trei surori au fost mereu comparate și confundante între ele, atât la școală, în familie, dar și în cercul de prieteni.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri