Antena Căutare

Ucraina: O artista care a prajit oua la flacara unui monument, risca 5 ani de inchisoare

O artista care a prajit oua pe flacara monumentului dedicat celui de al doilea razboi mondial risca 5 ani de inchisoare, scrie Daily Mail.


Imaginile au provocat o izbucnire de furie din partea autoritatilor ucrainene, care au arestat-o pe tanara. Ea a fost acuzata de profanare de morminte si i-a fost refuzata cautiunea de catre instanta de apel la Kiev.

La randul sau, femeia a declarat: "Ei spun ca am profanat un mormant, dar este chiar opusul. Flacara eterna nu este un mormant, este un semn al propagandei pentru regimul totalitar comunist.

Tanara a adaugat: "Daca a fost o profanare, a fost o profanare a unui obiect al propagandei sovietice, nu a mormintelor soldatilor".

Femeie a sustinut ca a fost arestata de un grup de barbati care purtau cagule in momentul in care parasea un supermarket.

De asemenea, ea a fost interogata timp de patru ore, fara ca de fata sa fie si un avocat, motiv pentru care intentioneaza sa apeleze la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

sursa:Hotnews

foto:Dailymail.com

Cel mai scump apartament din Londra, cumparat cu 150 de milioane de euro... Bunicutele din Cehia si-au facut trupa de balet si colinda tara cu spectacolul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x