Antena Căutare

ULUITOR! Uite pe unde ZAC bananele, înainte să ajungă să fie cumpărate din piețe și supermarketuri!

Minune dumnezeiască? Nici pe departe! O plajă din Olanda a fost invadată la propriu de banane, care au "eșuat" la țărmul Mării Nordului.

Minune dumnezeiască? Nici pe departe! O plajă din Olanda a fost invadată la propriu de banane, care au "eșuat" la țărmul Mării Nordului.

Invazia s-a petrecut după ce furtura a doborât un container aflat pe o navă cargou care transporta fructele.

Fâșia de plajă de peste 700 de metri, de pe Insula Terschelling, a fost pur şi simplu acoperită cu ciorchini de banane necoapte, proveniţi din Cuba.

Rezidenţii Insulei Terschelling nu se află la primele astfel de cadouri aduse de valuri. De-a lungul timpului, mii de perechi de pantofi sport, geamantane din aluminium şi cutii cu jucării au eşuat pe plajele acestei insule.

Nu știm ce s-a întâmplat cu bananele, însă păgubiții s-au strâns la fața locului pentru a estima paguba și, cel mai probabil, pentru a-și aduna bananele neafectate. N-ar fi exclus ca fructele să fi ajuns, mai apoi, pe rafturile supermarketurilor.

ÎNFIORĂTOR! MONSTRUL jumătate om, jumătate miel... Povestea imnului! "Deșteaptă-te române!" a fost imprimat pe disc în Statele Unite ale Americii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x