Antena Căutare

ULUITOR! Un american a mers pe sfoara, la o inaltime de o mie de metri, fara protectie

Acest barbat este, intr-adevar, un aventurier. El a avut curajul sa mearga pe sfoara, la o altitudine de peste 900 de metri, fara echipament de siguranta.

Curajosul Michael Kemeter este infatisat in mijlocul unui exercitiu extrem de periculos: barbatul mergea pe o banda de nylon, groasa de 2.5 centimetri, care era intinsa deasupra Parcului National Yosemite din California, la o inaltime de aproape 1.000 metri, fara sa fie asigurat.

Michael Kemeter, in varsta de 23 de ani, a traversat aceasta sfoara de 25 metri nu o data, ci de patru ori. Si de fiecare data, la fel: fara sa poarte niciun fel de echipament de siguranta.

Periculoasa cascadorie a fost captata in imagini de catre fotograful Alexandre Buisse (26), care a recunoscut ca era ingrijorat pentru Michael. "Eram ingrijorat pentru siguranta lui Mitch, dar stiam ca are multa experienta in astfel de lucruri. A detinut controlul tot timpul si era gata sa traga de cep daca simtea ca ceva este in neregula", a declarat acesta.

Sursa / Foto: The Sun

VIDEO! Vezi ce face un reporter NBC cand in studio se declanseaza alarma de incendiu!... Trei frati din Italia au facut atac de cord in aceeasi zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x