Antena Căutare

Un bărbat a găsit o bucată de unt veche de mai bine de 2.000 de ani! Dar când s-a apropiat mai atent a observat ceva bizar!

O descoperire făcută recent a bulversat oamenii de știință de pretutindeni. Nimeni nu ar fi crezut că așa ceva este posibil.

O descoperire făcută recent a bulversat oamenii de știință de pretutindeni. Nimeni nu ar fi crezut că așa ceva este posibil.

Un irlandez a descoperit de curând o bucată de unt solidificat, având o greutate de circa zece kilograme, despre care se crede că ar avea o vechime de 2000 de ani.

I se mai spune și „untul de mlaștină” și este o substanță de consistența brânzei. Oamenii de știință care o studiază în prezent cred că esteîn continuare comestibilă!

Se pare că nu ar fi prima descoperire de acest fel, însă această bucată s-a remarcat prin dimensiune și se crede că a aparținut cuiva foarte bogat, pentru că la vremea respectivă era un produs extrem de scump, potrivit rnl.ro.

Îngroparea în mlaștină era o metodă eficientă de conservare, în lipsa sării sau a gheții. Cantitatea scăzută de oxigen din exterior și temperatura scăzută asigurau un mediu bun pentru prezervare. Atât de bun încât cei care au mirosit untul după dezgropare au spus că acesta miroase a unt proaspăt!

Bunicuța aceasta arată demențial de sexy și îți dă clasă! Nu vei ghici niciodată ce vârstă are sau câți kilometri alearg... Ce îl face să te părăsească, în funcție de zodie! Berbecii îți vor spune „pa” dacă le impui condiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x