Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat o casă și a vrut să curețe curtea, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce a găsit în grădină

Un bărbat și-a cumpărat o casă și, la scurt timp după ce s-a mutat în ea, s-a apucat să curețe grădina. Nu mica a fost surpriza bărbatului atunci când a văzut peste ce a dat.

curtea casei in care s-a mutat john reynolds Galerie
Omul a descoperit o adevărată „comoară” sub buruienile din curtea casei | sursa foto: Profimedia

John Reynolds a fost extrem de fericit de faptul că a reușit să găsească o locuință pe placul său. Un lucru ce l-a încântat din plin a fost faptul că locuința avea o curte spațioasă.

La scurt timp după ce s-a mutat în noua sa casă, omul s-a apucat să facă lucrări de renovare și de reamenajare, apoi a decis să curețe grădina, însă descoperirea pe care a făcut-o a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Un bărbat a vrut să curețe grădina casei, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

Atunci când a achiziționat locuința, John Reynolds a fost fermecat pe loc de curtea generoasă. În mod evident, acesta s-a gândit imediat ce loc perfect de relaxare ar putea amenaja aici. Totuși, în scurt timp, omul avea să facă o descoperire uluitoare, chiar sub buruienile crescute peste tot.

Bărbatul a cumpărat locuința pentru suma de 15.000 de lire sterline. Era o casă veche, ponosită, ce urma să fie demolată. După ce o renova, acesta intenționa să o vândă la un preț mai mare, pentru a se bucura de profit. Doar că soarta a avut alte planuri și acesta a găsit în grădină un detaliu ce l-a făcut să se răzgândească instant.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Lunile au trecut și vremea s-a schimbat, aducând ploi semnificative. John Reynolds, un asistent medical în vârstă de 35 de ani, a văzut că ceva s-a schimbat în curte. Profitând de pământul umed, omul a decis să curețe curtea. Totuși, chiar în grădina plină cu buruieni, omul a descoperit un lucru complet neașteptat.

Sub un strat gros de crengi, frunze, noroi și altele, bărbatul a descoperit o piscină de mari dimensiuni, cu model special. Acesta a fost momentul în care omul a decis să nu mai vândă casa aceasta din Texas, ci s-o păstreze pentru el.

Citește și: Doi tineri au ridicat un gard în jurul casei și vecinii au fost uluiți când au văzut ce au „ascuns” aceștia în curte

„M-am simțit de parcă am dat peste un bilet câștigător la loterie. Nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit, atunci când am cumpărat această casă, că voi ajunge să înot în propria piscină. Am cumpărat locuința cu scopul de-a face niște investiții imobiliare din care să obțin profit, dar după această descoperire surpriză nu cred că voi mai renunța la casă”, a dezvăluit John Reynolds, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Timp de 20 de ani, piscina a stat fără apă și s-a transformat într-un loc plin cu gunoaie. A fost nevoie de o ploaie torențială pentru ca omul să observe că, deși au fost precipitații abundente, în curte nu au apărut inundații. Așa a realizat că în locul respectiv se află un secret bine ascuns.

John Reynolds a cumpărat casa cu 15.000 de lire sterline și a mai investit 7.500 de lire sterline ca să aducă piscina în stare bună. Dacă ar fi fost să cumpere una nouă, costul ar fi fost de 120.000 de lire sterline.

Au intrat într-un sat antic, demult lăsat în urmă și au dat peste o mică celulă. Ce au putut găsi este dincolo de imagin... Galera portugheză, descoperită pe o plajă din Cork. Este una dintre cele mai neobișnuite vietăți de pe Terra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x