Antena Căutare

Doi tineri au ridicat un gard în jurul casei și vecinii au fost uluiți când au văzut ce au „ascuns” aceștia în curte

Doi tineri și-au cumpărat o casă cu grădină și, după ce au ridicat un gard înalt de lemn, aceștia au decis să transforme locul. La scurt timp după, vecinii au descoperit ce a „ascuns” cuplul în curte.

imaginea cu o curte cu gard de lemn Galerie
Cuplul a decis să își cumpere o casă și să amenajeze curtea în cel mai neașteptat mod posibil | sursa foto: Profimedia

AAnna Hoban în vârstă de 33 de ani și partenerul său de viață, Tom Ellens (25 de ani) din Birmingham (Marea Britanie) au decis să își cumpere amândoi o casă cu grădină. În luna septembrie a anului trecut, aceștia au reușit să găsească o locuință pe placul lor, cu o curte suficient de spațioasă pentru gusturile lor.

Totuși, grădina nu arăta deloc bine și era mai mult decât evident faptul că avea nevoie de îngrijire, așa că tinerii au apelat la sfatul unui specialist în amenajări exterioare.

După un calcul destul amănunțit, factura finală i-ar fi pus pe tineri să scoată din buzunare în jur de 6.000 de lire sterline, o sumă uriașă pe care cuplul nu era dispus să o dea. Așa că au luat problema în propriile mâini și au decis să transforme singuri curtea casei, după ce au ridicat un gard înalt de lemn. Nu mică a fost surpriza vecinilor când au văzut ce a urmat.

Vecinii au fost uimiți când au văzut ce au făcut doi tineri, chiar în curtea casei lor

După ce au realizat faptul că nu își permit să dea 6.000 de lire sterline ca să își transforme grădina, Anna Hoban și Tom Ellens au decis să facă totul singuri.

După ce s-au documentat cu privire la lucrările pe care au vrut să le facă, cei doi s-au apucat de treabă. Au cumpărat materialele necesare, au împrumutat de la rude ustensilele necesare și au transformat curtea după planul pe care și l-au făcut inițial.

Citește și: Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta

În doar 17 zile, grădina a devenit un loc greu de recunoscut și chiar și vecinii cuplului au fost surprinși de ceea ce au descoperit după gardul de lemn, ridicat de tineri.

gradina casei in care s-au mutat anna hoban si tom ellens

Cum arăta grădina înainte să fie amenajată

„Am decis să facem totul singuri, am împrumutat ustensilele necesare și ne-am apucat de treabă. Am avut inițial o idee de cum vreau să arate grădina. Mi-am dorit să fie nu doar o curte, ci și un loc în care să ne putem petrece o mare parte din timp”, a dezvăluit Anna Hoban, potricit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume

Și mai surprinzător este faptul că amenajarea grădinii i-a costat pe cei doi doar 1.925 de lire sterline, mult mai puțin decât costul cerut de specialistul în amenajări exterioare. Curtea a fost gata în doar 17 zile și chiar și vecinii au fost uimiți când au văzut ce loc de vis au „ascuns” cei doi în propria grădină.

Acum, Anna Hoban și Tom Ellens au în grădina lor un adevărat „paradis”, cu o grădină superbă și o priveliște ce te face să te simți ca și când te-ai afla la un local de lux, undeva într-o vacanță. Imaginile cu noua curte a tinerilor au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Ce se mănâncă în postul Sfinei Marii și ce este interzis... Veronica Merritt are atât de mulți copii, încât folosește culori pentru a-i distinge. Cât de mare e familia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x