Antena Căutare

Un magar a fost la un pas de a devenit candidat la alegerile parlamentare din Ecuador

Dorinta cetatenilor din Ecuador de a desemna un magar candidat la alegerile parlamentare din februarie a fost respinsa. Zeci de oameni l-au sustinut si l-au promovat pe animalul botezat Don Buro, relateaza Associated Press.

40 de sustinatori ai magarului cu aspiratii de parlamentar l-au adus pe animal in fata sediului Biroului Electoral din Guayaquil. Don Burro a purtat cravata, dar oficialii ecuadorieni nu l-au lasat nici macar sa intre in cladirea unde se inregistrau candidaturile.

Cetatenii care l-au propus pe magar pentru un fotoliu de parlamentar au realizat si un buletin de vot gigantic pe care au pus numele si poza magarului in lista de candidati. Unul dintre sustinatorii lui Don Burro a declarat pentru o televiziune locala ca au vrut sa atraga atentia votantilor asupra faptului ca alegerile sunt extrem de importante.

Unul din trei piloti de avioane recunoaste ca a "motait" in cabina! Sondajul a fost realizat intre 6.000 de av... Zeci de scotieni au stat la coada la un bancomat care oferea bani in plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x