Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Și-a sunat iubita, imediat după ce a fost deconectat de la un aparat de ventilație! Ce a avut de spus pacientul cu COVID-19 i-a lăsat mască pe toți! „Abia putea vorbi”

Un pacient cu COVID-19 a lăsat mască tot personalul medical, la o secție de terapie intensivă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cu ceea ce i-a spus iubitei lui, imediat după e a fost deconectat de la un aparat de ventilație.

Și-a sunat iubita, imediat după ce a fost deconectat de la un aparat de ventilație! Ce a avut de spus pacientul cu COVID-19 i-a lăsat mască pe toți! „Abia putea vorbi”

Hepta

„Un pacient care abia putea să vorbească, pentru că de abia fusese deconectat de la un aparat de ventilație, și-a cerut în căsătorie iubita, printr-un apel video. Iar ea a spus da!”, a povestit doctorul Joel Meyer, unul dintre inițiatorii unui proiect numit „Life Lines”.

Proiectul „Life Lines” ajută familiile din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord să „viziteze virtual” pacienții aflați la terapie intensivă. Prin acest proiect au fost realizate peste 15.000 de apeluri video, în secțiile ATI.

Ce s-a întâmplat cu oamenii care au acceptat să fie vaccinați pentru COVID-19, în Statele Unite ale Americii. Rezultatele au fost dezvăluite

Același medic a dezvăluit că un trend pe care l-a observat în rândul pacienților cu COVID-19 care au folosit „Life Lines” a fost vorbitul cu animalele de companie.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Până acum, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a raportat peste 240.000 de cazuri de coronavirus și peste 34.000 de decese.

Recomandari