Antena Căutare

Un tată din Statele Unite dansează pentru fiul născut prematur: ”Am făcut un lucru prostesc, dar a doua zi aveam 500.000 de vizualizări!”

Un tată din Statele Unite a devenit celebru pe Internet, unde a generat mii de reacţii de susţinere! Bărbatul, care este pompier, dansează zilnic, se filmează şi urcă imaginile pe reţelele de socializare. Însă nu o face ca să devină faimos. Americanul a declarat că va face asta zi de zi, până când fiul lui, născut prematur, va fi externat.

Chris Askew din Statele Unite a distribuit zilnic videoclipuri în care dansa. Prima postare a făcut-o chiar din spital. Modul special prin care a ales să fie alături de fiul lui născut prematur până când va ieşi de la secţia de terapie intensivă a cucerit inimile a sute de mii de internauţi.

”Am făcut doar un lucru prostesc. Doar l-am făcut, iar a doua zi când m-am trezit aveam 500 de mii de vizualizări.”, a mărturisit tatăl dansator.

O femeie și-a uitat portofelul într-un taxi. Ce a urmat, e uimitor: ”Frumusețea orașului e dată de densitatea de oameni buni pe metru pătrat!”

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a primit mii de comentarii de susţinere de pe tot globul. Chiar o familie care şi-a pierdut copilul, într-o situaţie asemănătoare i-a trimis un mesaj impresionant.

”Viaţa la terapie intensivă neonatală este grea. Sper să mergeţi acasă. Să fie sănătos şi voi fericiţi, curând.”, a transmis cineva.

Fiul lui Chris Askew s-a născut cu zece săptămâni mai devreme. Bărbatul a ales să-şi exprime suferinţa prin dans. Gestul lui i-a făcut şi pe restul părinţilor aflaţi în aceiaşi situaţie să prindă curaj şi chiar să danseze cu el.

VIRAL: Gestul dezgustător făcut de un băiat în timpul unui interviu televizat. A repetat isprava de două ori: „Îi era foame"

Mi-au zis că îi fac fericiţi. Dacă pot să fac măcar o persoană fericită, atunci de ce să nu continui.”, a mai mărturisit tatăl.

Dansul lui Chris Askew se pare că a funcţionat. Nu doar că a ajuns viral în mediul online, dar fiul bărbatului a mai crescut în greutate, iar medici spun că în două săptămâni poate pleca acasă.

Toate tapiseriile create de Rafael au revenit, după secole, în Capela Sixtină... Tezaur format din peste 2.500 de monede medievale, găsit de căutători de comori şi predat Muzeului Judeţean Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x