Antena Căutare

Un taximetrist a devenit vedetă pe internet, după ce a furat o pisică în Bacău! A fost filmat de o cameră de supraveghere - Video

Un taximetrist a devenit vedetă pe internet, după ce a furat o pisica dintr-o curte din Bacău. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

Un taximetrist a devenit vedetă pe internet, după ce a furat o pisica dintr-o curte din Bacău. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, se vede cum taximetristul devenit vedetă pe internet a așteptat momentul potrivit pentru a fura pisica.

Pisica se plimba pe gardul locuinţei şi a fost prinsă de taximetrist când a ajuns într-un colţ de unde nu a mai putut fugi.

Stăpânul pisicii face un apel către iubitorii de animale şi este dispus să ofere recompensă celui care îl va ajuta să o recupereze.

Pisica poartă numele de Julieta, este de rasă şi valorează câteva sute de euro.

Urmăriți clipul de mai sus din Observator.

Amendă de 2.000 de lei, pentru un mesaj publicat pe Facebook! Atenție, nu faceți această greșeală!... Nu are mâini, dar a câștigat un concurs de caligrafie! O elevă de 10 ani a uimit întreaga lume - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x