Căutare Live

Un ucrainean a inventat sedintele de terapie in sicriu

Mersul la psiholog nu mai este demult un subiect tabu, dar un tratament neconventional pus in practica de un ucrainean da fiori. Barbatul si-a deschis un cabinet de terapie in cosciug. Sustine cu tarie ca 15 minute pe zi de relaxare intr-unul dintre sicriele sale poate scapa pe oricine de stres.

“Dupa o zi grea de munca poti sa vii aici si sa te relaxezi. Este minunat! Apoi pleci acasa cu alta stare”, marturiseste un pacient.

O stare de bine pentru unii, o stare de panica pentru majoritatea dintre noi, se poate spune. Este propunerea bizara de remediu impotriva stresului a unui patron de pompe funebre din Ucraina. Un patron cu multe idei trasnite. Realizeaza sicrie pentru orice fel de muritor, inclusiv pentru cei care isi doresc un cosciug in forma de canapea, de exemplu.

“Atunci cand cineva se aseaza in sicriu ar trebui sa fie ca la spovedanie. Se gandeste la lucrurile rele pe care le-a facut. Poate ca sta acolo, se gandeste si se pocaieste”, a declarat proprietarul afacerii cu sicrie.

Ucraineanul spune ca acest lucru ii ajuta pe oameni sa se obisnuiasca incet incet cu viata de dupa moarte. In plus, se pot inclusiv odihni.

Sesiunile de terapie sunt momentan gratuite, insa daca ideea va fi un succes, afaceristul are de gand sa ceara echivalentul a 25 de dolari pentru o sedinta.

GALERIE FOTO! Cele mai infricosatoare parcuri de distractie... abandonate... A aparut prima limuzina subacvatica...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri