Căutare Live

Unul alb, altul de culoare, deși au fost născuți la câteva minute diferență! Cum a reacționat mama lor când i-a văzut. „A trebuit să răspund la multe întrebări” – Foto

O pereche de frați gemeni face senzație în Lagos, Nigeria. Deși au fost născuți la doar câteva minute diferență, unul este alb, iar altul este de culoare. Mama lor a povestit ce reacții a generat venirea lor pe lume.

Gemenii Omirin din Lagos, Nigeria.

Deși părinții lor – Stacy, în vârsă de 30 de ani, și Babajide, în vârstă de 38 de ani – sunt de culoare, unul dintre gemeni, David, are pielea albă și părul blond.

Celălalt frate geamăn, Daniel, este de culoare, la fel ca părinții lui și sora mai mare, Demilade, în vârstă de patru ani.

Gemenii, amândoi cu ochi căprui, sunt în centrul atenției oriunde s-ar afla în Lagos, Nigeria.

„A trebuit să răspund la multe întrebări ale trecătorilor, la fiecare plimbare cu ei doi. Oamenii mă întreabă care dintre copii este al meu. Le răspund că amândoi sunt ai mei, iar ei cred că glumesc. Însă, și eu am fost surprinsă când i-am născut. Nu mă miră că și alții sunt șocați”, a spus mama gemenilor Omirin.

Mama gemenilor, care mai are o fiică mai mare, i-a născut pe cei oi băieți prin cezariană. Femeia și-a amintit momentul când i-a văzut pentru prima dată.

Unul alb, altul de culoare, deși au fost născuți la câteva minute diferență! Cum a reacționat mama lor când i-a văzut. „A trebuit să răspund la multe întrebări” – Foto

Gemenii Omirin din Lagos, Nigeria.

„A fost o surpriză uriașă! Daniel a fost primul, după care asistenta a spus că cel de-al doilea copil, David, are păr blond. Nici soțului meu nu i-a venit să creadă. Sunt adorabili. Am simțit că ni s-a întâmplat un miracol. Au trăsături similare, dar culorile părului și pielii sunt total diferite”, a mai spus mama gemenilor.

Femeia a precizat că la nașterea gemenilor ei, medicii și asistentele s-au adunat la patul ei, pentru a-i fotografia pe bebeluși.

Unul dintre gemeni, David, s-a născut cu albinism, o condiție cu care se nasc aproximativ 20.000 de copii pe an.

„Familia și prietenii cred că sunt adorabili. Sunt foarte populari”, a mai spus mama gemenilor, care a precizat că cei doi frați au personalități asemănătoare, amândoi fiind jucăuși.

„Sunt fericită să fiu mama lor. Nu are importanță pentru mine ce culoare are pielea lor. Tot ceea ce contează este că îi am pe băieții mei lângă mine. Sănătoși. Nu am primit comentarii negative și nu îmi e teamă de ceea ce ar putea crede lumea”, a adăugat ea.

Acum, mama gemenilor este nerăbdătoare să petreacă primul Crăciun alături de familia ce s-a extins recent.

Are bicepșii mai mari decât soțul ei, dar nu îi pasă! A dezvăluit secretul din spatele unei căsnicii perfecte. „Este tot... Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2019 - Dieta Cambridge, aria cercului şi Prohodul...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x