Antena Căutare

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat!

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidată în curând, grație unei descoperiri făcute de oamenii de știință

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidată în curând, grație unei descoperiri făcute de oamenii de știință.

Arheologii au descoperit un cimitir cu rămăşiţele a 200 de filisteni, populație antică stabilită în sec. XIII-XII î. H. în sudul Palestinei, pe țărmul Mării Mediterane. Cercetările care urmează să fie efectuate ar putea scoate la iveală detalii despre cele mai misterioase popoare din Biblie. În același loc s-au mai descoperit bijuterii, arme şi recipiente cu uleiuri parfumate, potrivit The Independent. Cercetătorii cred că această descoperire ar putea să determine o înțelegere distinctă a filistenilor și o interpretare diferită a adjectivului depreciativ „filistin”, care indică o lipsă de cultură.

„După decenii de studii privind această populaţie, am ajuns faţă în faţă cu o dovadă concretă a existenţei lor. Această descoperire ne va ajuta să descifrăm secretele originii lor, a afirmat arheologul Daniel M. Master”, profesor la Colegiul Wheaton, unul dintre liderii cercetării.

Află cine au fost filistenii și de ce sunt considerați dușmani ai Bibliei.

Articolul continuă după reclamă
Luna în care te-ai născut spune multe despre tine, nu poți ascunde asta! Ai curaj să afli?... O imagine unică. O doamnă grăbită a uitat să se încheie la haină și a devenit celebră pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x