Antena Căutare

VIDEO! Filipine: O primarita a lovit un politist in fata, dupa un conflict legat de demolarea unui cartier sarac

Un politist din orasul filipinez Davao a aflat pe propria piele cum e sa primesti un pumn de la o femeie, si nu o femeie obisnuita, ci tocmai primarita din localitate. Agentul a fost lovit in fata dupa ce refuzase sa amane punerea in aplicare a unui ordin judecatoresc privind demolarea unui cartier de colibe unde locuiesc circa 215 familii, transmite LiveLeak.




Sara Duterte-Carpio a cerut politistului Abe Andres o amanare cu doua ore a ordinului judecatoresc de demolare, pentru a avea timp si finalizeze o actiune umanitara desfasurata in favoarea familiilor nevoiase. Demolarea cartierului a avut insa loc dupa programul stabilit, lucru care a enervat-o pe primarita.

Dupa ce s-a certat cu Andres, femeia si-a pierdut cumpatul si l-a lovit pe ofiter peste fata de cateva ori, incidentul avand loc in fata camerelor de luat vederi.

Primarita a spus ca incidentul "nefericit... nu a fost cel mai bun moment din viata mea".

Procurorii au deschis o ancheta si urmeaza sa decida daca o trimit in judecata pe Sara Duterte-Carpio.

VIDEO! Nebunie la Monaco: Berea roz si suvenirurile de nunta, atractiile momentului... Un roman va merge 4800 de km pe jos pana la Paris pentru a-l readuce pe Brancusi la Hobita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x