Antena Căutare

Zodiac floral: Afla care este floarea care te reprezinta!

Astrele ofera deseori indicii despre personalitatea noastra, despre ceea ce ne place sau ne displace, dar si despre compatibilitatile pe care le manifestam(sau nu!) fata de celelalte zodii. Si

Astrele ofera deseori indicii despre personalitatea noastra, despre ceea ce ne place sau ne displace, dar si despre compatibilitatile pe care le manifestam(sau nu!) fata de celelalte zodii.

Si totusi, semnul zodiacal este si cel care ne poate spune ce tip de floare ne reprezinta cel mai bine. Inconjurandu-ne cu florile care ni se potrivesc, beneficiem de mai multa energie si de optimism. In plus, se spune ca acest lucru ne aduce si noroc!

Asadar, afla si tu care este floarea zodiei tale!

Berbec

Te afli in zodia berbec? Cel mai probabil ca esti o persoana increzatoarea, ambitioasa si plina de energie. Mai mult decat sigur ca esti atras de florile care iti pot completa personalitatea, transmitandu-ti vitalitatea lor. Sfatul nostru este sa te inconjori de lalele, atat de minunatele flori de primavara!

Taur

Cu toate ca taurii sunt perceputi de majoritatea oamenilor ca fiind incapatanati si, de multe ori, duri, ei pot oferi foarte multa caldura si afectiune, datorita firii lor romantice. Cei nascuti sub acest semn zodiacal iubesc natura si sunt atrasi, in general, de tot ceea ce este estetic. De asemenea, latura lor senzuala este stimulata cel mai bine de florile cu parfum intens, cum ar fi crinul.

Gemeni

Gemenii au o imaginatie foarte bogata, caracteristica ce ii face sa fie extrem de creativi. Totodata, ei se adapteaza foarte usor cu oameni si situatii noi si au o atitudine deschisa, atunci cand se simt in zona lor de confort. Se bucura de florile care transmit calm si energie pozitiva, precum Alstroemeria.

Rac

Racii sunt de departe cei mai emotionali si cei mai intuitivi din intreg zodiacul. De regula, racii sunt persoane extrem de sensibile, sociabile si iubitoare, multi dintre ei atasandu-se emotional de oameni care nu sunt neaparat potriviti pentru ei si care profita de aceasta latura a lor. Fiind un semn zodiacal de apa, un rac va prefera intotdeauna florile care ii ofera ocazia sa viseze cu ochii deschisi, hranindu-i firea romantica. Daca esti in zodia rac, cel mai bine ti se potrivesc superbii trandafiri criogenati.

Leu

In ciuda miturilor, leii au un suflet generos, cald si plin de dragoste. De asemenea, acestia sunt foarte increzatori (de multe ori chiar increzuti!) si adora sa fie in centrul atentiei. Pentru lei, florile cele mai potrivite sunt cele impunatoare, fie prin dimensiune, colorit sau parfum. Totodata, le place tot ceea ce este indraznet si deosebit. Dalia este floarea care reprezinta perfect aceasta zodie.

Fecioara

Am putea spune ca fecioarele reprezinta zodia paradoxului, fiind in acelasi timp timizi si rezervati, dar foarte expansivi atunci cand ceva nu este pe placul lor. Pentru a te mentine intr-o stare de echilibru si calm emotional, florile pe care ar trebui sa le ai in preajma ta daca esti reprezentantul acestui semn zodiacal sunt cele de dimensiuni reduse, dar cu un miros puternic, precum narcisele.

Balanta

Daca te-ai nascut sub semnul astrologic al balantei, cu siguranta ca esti recunoscut pentru firea armonioasa, echilibrata. Mai mult decat atat, balentele sunt romantice si fermecatoare si au o foarte buna abilitate de a se face pe plac tuturor celor pe care ii intalnesc. Adevarate iubitoare ale luxului, balantele au nevoie de opulenta, de aceea florile ideale pentru ele sunt trandafirii...cat mai multi!

Scorpion

Este clar ca scorpionii sunt cei mai pasionali din tot zodiacul. Un scopion va face intotdeauna primul pas, daca instinctul il va impinge sa faca asta, asa ca indrazneala nu ii lipseste niciodata. Prin urmare, nu putem decat sa ii asociem scorpionului o floare deosebita, care emana nonconformism, asa cum este orhideea.

Sagetator

Sagetatorii sunt recunoscuti pentru puterea lor intelectuala. Sunt firi energice, ambitioase, care adora aventura. Asadar, florile lor sunt cele care rezista mult timp, asa cum se intampla in cazul garoafelor. Ca si cromatica, acestia prefera florile galbene, portocalii sau roz aprins, care se potrivesc cu atitudinea lor nonconformista.

Capricorn

Firi stabile si extrem de practice, capricornii sunt cei pe care te poti baza intotdeauna, fiind prietenii de incredere si partenerii credinciosi. Acest semn zodiacal prefera florile care sunt in acealasi timp simple, dar totusi au un aer sofisticat. Cameliile sunt cele care transpun cel mai bine caracteristicile unui capricorn.

Varsator

Oamenii independenti, cinsiti si loiali sunt, cel mai probabil, varsatori! Varsatorii sunt loiali fata de persoanele pe care le considera importante pentru ei, lucru care le evidentiaza latura delicata. Florile reprezentative ale acestei zodii sunt gladiolele.

Pesti

Cele mai multe dintre persoanele nascute sunt randatoare si blande, dar si foarte generoase. Cu siguranta ca sunt cei mai potriviti pentru a admira florile delicate, simple, care te poarta totusi intr-o lume magica prin parfumul lor. Te-ai prins? Vorbim, desigur, despre indragitul liliac!

Sursa foto: https://images.unsplash.com/photo-1504624476226-54f8dedfc4c0?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=71f89fa1e965a0cc515ab1fe7c672280&auto=format&fit=crop&w=749&q=80


Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 59 de kilograme! Ce a făcut după ce s-a urcat pe cântar și a con... Profeție ÎNGROZITOARE a Mariei Ghiorghiu făcută ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ: „Cutremure în lanț vor veni în...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x